ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Τελειώνει" προσεχώς από Γιουνάιτεντ ο Μπαϊγί

Manchester United's Eric Bailly wipes his face as he walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Eric Bailly wipes his face as he walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Προτεινόμενος για αποχώρηση από το ποδοσφαιρικό σπίτι της Γιουνάιτεντ είναι ο Ερίκ Μπαϊγί, ο οποίος αναμένεται να αντικρίσει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Σε αδύναμο κρίκο της αμυντικής αλυσίδας της Γιουνάιτεντ εξελίσσεται ο Ερίκ Μπαίγί, με τον Ιανουάριο να πλησιάζει και τον Ιβοριανό να απομακρύνεται από το "Old Trafford".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Mirror", ο 24χρονος σέντερ μπακ (συμ)περιλαμβάνεται στη "μαύρη λίστα" που έχει καταρτίσει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλει να απαλλαχθεί από την παρουσία του Αφρικανού στο ρόστερ.

Ο διεθνής με τους "ελέφαντες" οπισθοφύλακας βρίσκεται μεταξύ... φθοράς και αφθαρσίας στον αγγλικό σύλλογο και όπως όλα συνωμοτούν δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ και μετά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να παραχωρήσει τον πρώην άσο της Βιγιαρεάλ μοιάζει ειλημμένη.

Πάντως, ο Μπαϊγί δεν πρόκειται να τεθεί στο ποδοσφαιρικό περιθώριο, αφού -ήδη- υπάρχει (φιλολογικό) ενδιαφέρον από Λονδίνο μεριά, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να εξετάζουν την περίπτωσή του, ενόψει του ανοίγματος του μεταγραφικού παραθύρου τον Ιανουάριο.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ