ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα δύο πρώτα πράγματα που ρώτησε ο Φέργκιουσον όταν ξύπνησε από το κώμα

Former Manchester United manager Alex Ferguson in the stands ahead of the Europa League Group A soccer match between Manchester United and Fenerbahce at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Former Manchester United manager Alex Ferguson in the stands ahead of the Europa League Group A soccer match between Manchester United and Fenerbahce at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) © 2016 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Μόλις ήρθε σε επαφή με το περιβάλλον ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ξύπνησε από το κώμα, ζήτησε να μάθει το αποτέλεσμα της Ντονκάστερ και το πώς θα μπορέσει να πάει στο Γουέμπλεϊ για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσαν ξύπνησε από το κώμα μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε για να αντιμετωπιστεί η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη. Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 76χρονος μόλις ήρθε σε επαφή με το περιβάλλον, ήταν το αποτέλεσμα της Ντονκάστερ, ομάδα που κοουτσάρει ο γιος του Ντάρεν, απέναντι στη Γουίγκαν (είχε ηττηθεί 0-1 για τη League One).

"Κλασικός Σερ Άλεξ, δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για μπάλα" ανέφερε πηγή στην εφημερίδα "Sun".

Τα δύο πρώτα πράγματα που ρώτησε ο Φέργκιουσον όταν ξύπνησε από το κώμα

Το δεύτερο που ζήτησε να μάθει ο Σκωτσέζος, είναι πώς θα μπορέσει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, στον τελικό του FA Cup.

Είναι σίγουρο ότι στον άλλοτε προπονητή της Γιουνάιτεντ δεν θα επιτραπεί η παρουσία στον τελικό του Γουέμπλεϊ, στις 19 Μαΐου. Όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος του Σερ Άλεξ: "Φυσικά και θα λάτρευε να πήγαινε στο Κίεβο στις 26 Μαΐου για να δει τον πρώην παίκτη του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν δράσει με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Λίβερπουλ.

Ο Ρονάλντο βλέπει τον Σερ Άλεξ σαν πατρική φιγούρα. Όμως ο Σερ Άλεξ χρειάζεται πολλή ξεκούραση και θα χρειαστεί να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών για να αναρρώσει πλήρως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Dave Thompson)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ