ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα αγγλικά ΜΜΕ "πυροβολούν" τον Μουρίνιο

Τα αγγλικά ΜΜΕ "πυροβολούν" τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε μια παρατεταμένη κρίση ταυτότητας και τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει να "κεραυνοβολούν".

Στο "Ολντ Τράφορντ" υπήρχε η αίσθηση πως τα είχαν δει όλα. Πως με την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, έπειτα από τα -εν κατακλείδι- αποτυχημένα περάσματα των Ντέιβιντ Μόγιες και Λουίς Φαν Χαάλ, η ανάκαμψη ήταν προ των πυλών.

Εντούτοις, τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Οι προσδοκίες εξακολουθούν να μην εκπληρώνονται, παρότι τα εκατομμύρια απλώνονται με... παρανοϊκούς ρυθμούς.

Τα αγγλικά ΜΜΕ "ξεσπαθώνουν" με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς κατά του Πορτογάλου τεχνικού, με τον ίδιο να φροντίζει να τους δίνει συνεχώς αφορμές. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, όπως ήταν το "στραβοπάτημα" της Κυριακής (27/11) κόντρα στη Γουέστ Χαμ , αλλά και για εξωαγωνιστικούς, όπως η χθεσινή αποβολή του .

Μάλιστα, κάποιοι μιλούν για απρεπείς συμπεριφορές από πλευράς Μουρίνιο, οι οποίες κάθε άλλο παρά συμβαδίζουν με αυτές των προπονητών μεγάλων ομάδων.

Σήμερα, η "Mirror" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Ζοζέ Μουρίνιο γίνεται ειδικός στο να μην κερδίζει ποδοσφαιρικά παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είτε κλωτσάει μπουκάλια, είτε μιλάει για διαιτησίες. Δεν έχει σημασία. Ο Μουρίνιο βρίσκει όλο και περισσότερους τρόπους για να μην κερδίζει ποδοσφαιρικά παιχνίδια".

Τα αγγλικά ΜΜΕ "πυροβολούν" τον Μουρίνιο


Όσον αφορά την αποβολή του, σε εμφανή ειρωνικό τόνο, η "Independent" υπογραμμίζει: "Αφότου πέταξε το μπουκάλι, αυτό που ακολούθησε ήταν προβλέψιμο. Ο Μουρίνιο έκανε το γνωστό ταξίδι προς την εξέδρα. Πρέπει να έχει οικειοποιηθεί με τη θέα από εκεί...".

Προ ολίγων εβδομάδων, ο 53χρονος προπονητής είχε κάνει λόγο για ζήτημα ατυχίας, κάτι το οποίο λοιδορήθηκε έντονα από τους Άγγλους δημοσιογράφους, που επιλέγουν να στέκονται στην έλλειψη ουσίας στις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και το εξής στατιστικό στοιχείο: Οι 20 βαθμοί που έχει μαζέψει σε 13 αγωνιστικές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η χειρότερη επίδοσή της μετά το 1989! Παράλληλα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" βλέπουν την κορυφή από τους -11 και την τετράδα από τους -8!

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται κομβικές για το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ, με τον ίδιο να καλείται να βγει από έναν "λαβύρινθο". Ειδικά αν αναλογιστούμε πως στα δύο επερχόμενα ματς της Premier League θα βρει μπροστά του τις Έβερτον και Τότεναμ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ