ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Sun: Ο Μαγκουάιρ μπήκε στον καυγά επειδή Αλβανός επιχειρηματίας μαχαίρωσε την αδερφή του

England soccer player Harry Maguire, center, leaves a court building on the Aegean island of Syros, Greece, on Saturday, Aug. 22, 2020. The Manchester United captain was arrested during a brawl on the neighbouring holiday island of Mykonos. (AP Photo/Michael Varaklas)
England soccer player Harry Maguire, center, leaves a court building on the Aegean island of Syros, Greece, on Saturday, Aug. 22, 2020. The Manchester United captain was arrested during a brawl on the neighbouring holiday island of Mykonos. (AP Photo/Michael Varaklas) AP

O Χάρι Μαγκουάιρ σύμφωνα με τη Sun έμπλεξε στον καυγά στη Μύκονο - με αποτέλεσμα τη σύλληψή και κράτησή του - αφού ένας επιχειρηματίας αλβανικής καταγωγής μαχαίρωσε την αδελφή του Ντέζι στο χέρι.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, έμεινε ελεύθερος το Σάββατο (22/8) καθώς ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης του για τις 25 Αυγούστου.

Αν και αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι την Πέμπτη, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία, η Sun δίνει τη δική της εκδοχή.

Σύμφωνα με αυτή ο 27χρονος ενεπλάκη στον καυγά για να βοηθήσει την αδελφή του, Ντέζι, η οποία μαχαιρώθηκε στο χέρι από επιχειρηματία αλβανικής καταγωγής που έμοιαζε με... γκάνγκστερ.

Ο άνδρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας πλησίασε την Ντέζι, ωστόσο αυτή αρνήθηκε να του μιλήσει. Ύστερα την χτύπησε στο χέρι με ένα κοφτερό μεταλλικό αντικείμενο με αποτέλεσμα να αιμορραγεί και να λιποθυμήσει.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη του όμως αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο της Τρίτης μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Cyclades24, ο παίκτης θα παραμείνει στο νησί σε γνωστό ξενοδοχείο της Ερμούπολης.

Το θέμα της σύλληψής του μονοπώλησε όπως είναι φυσιολογικό τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου το Σάββατο με την Daily Mail να χαρακτηρίζει ντροπή το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαγκουάιρ: Ελεύθερος ο Άγγλος, ζήτησε κι έλαβε αναβολή δίκης
Βρετανικός Τύπος για Μαγκουάιρ: "Ντροπή"
Χάρι Μαγκουάιρ: Video από την μεταγωγή του στη Σύρο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ