ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στο δικαστήριο για την υπόθεση φοροδιαφυγής ο Μουρίνιο

Manchester United coach Jose Mourinho listens to the national anthem before the team's friendly soccer match against the Los Angeles Galaxy on Saturday, July 15, 2017, in Carson, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong)
Manchester United coach Jose Mourinho listens to the national anthem before the team's friendly soccer match against the Los Angeles Galaxy on Saturday, July 15, 2017, in Carson, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πρέπει να βρεθεί σε δικαστήριο της Μαδρίτης για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία κατηγορείται, μόλις δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Τσέλσι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κλήθηκε να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Μαδρίτης τον Νοέμβριο, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, μόλις δύο ημέρες πριν από το ταξίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο για να παίξει με την Τσέλσι στην Premier League.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που φέρονται να έχουν αποκρύψει εισοδήματα από την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" φέρεται να μην έχει αποκρύψει εισοδήματα που θα απέφεραν 3.304.670 ευρώ στο ισπανικό κράτος το 2011 και το 2012.

Ισπανός δικαστής κάλεσε τον 54χρονο πρώην τεχνικό της Ρεάλ να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τις κατηγορίες στις 3 Νοεμβρίου κι ενώ το σημαντικό παιχνίδι για την έκβαση του αγγλικού τίτλου είναι προγραμματισμένο για τις 5 του ίδιου μήνα.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει τον Ιούνιο, πάντως, ο Μουρίνιο αρνείται ότι έχει αποκρύψει εισοδήματα, τονίζοντας ότι έχει καταβάλλει πάνω από 26.000.000 ευρώ σε φόρους.

Photo credits: AP Photo/Jae C. Hong

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ