ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στην τελική ευθεία του Σάντσες στη Γιουνάιτεντ

Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Αλέξις Σάντσες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνοντας τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βάζει "τίτλους τέλους" το καλοκαίρι ο Μάικλ Κάρικ.

Ο Αλέξις Σάντσες ετοιμάζεται για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χιλιανός επιθετικός είναι μια ανάσα από την υπογραφή του, αφού το ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρει πως περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, ο ίδιος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ στο ξενοδοχείο και θα μεταβεί στο Μάντσεστερ για τα περαιτέρω, προτού γίνει οριστικά και αμετάκλητα "κόκκινος διάβολος" για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Ο Χένρικ Μχιταριάν έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Μπέρνλι, με τον Αρμένιο να ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ. Εν ολίγοις, κάνει το αντίθετο δρομολόγιο με τον Σάντσες.

ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΙΚ

Εξάλλου, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, αποφάσισε να σταματήσει το καλοκαίρι την καριέρα του σε ηλικία 36 ετών, με την επιβεβαίωση να έρχεται και από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Φέτος, μετράει μόλις μια συμμετοχή, έχοντας και ένα ιατρικό θέμα (πρόβλημα αρρυθμίας), όμως δεν αποκλείεται να μείνει στην οικογένεια της Γιουνάιτεντ από άλλο πόστο, ίσως και στο προπονητικό τιμ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ