ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στάζουν... φαρμάκι Σκόουλς και Φέρντιναντ

Στάζουν... φαρμάκι Σκόουλς και Φέρντιναντ
Σκόουλς και Φέρντιναντ

Πολ Σκόουλς και Ρίο Φέρντιναντ μίλησαν με σκληρά λόγια για τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του Champions League και έκαναν λόγο για... μέτρια ομάδα.

Τι κι αν ξόδεψε πάνω από 300 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές τα τελευταία δυο χρόνια; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να προκριθεί στους "16" του Champions League, μένοντας 3η στον όμιλο της πίσω από Βόλφσμπουργκ και Αιντχόφεν. Πολ Σκόουλς και Ρίο Φέρντιναντ δεν μάσησαν τα λόγια τους και έκαναν λόγο για μία μέτρια ομάδα χωρίς ηγέτες.

Από το στόχαστρο τους δεν ξέφυγε φυσικά ο Λουίς Φαν Χάαλ για τον οποίο άφησαν αιχμές όσον αφορά τον τρόπο που ξόδεψε χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι.

"Είναι ντροπή. Βρισκόμουν στην ομάδα όταν πήγαμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ένιωσα μεγάλη ντροπή. Δεν θες να βγεις από το σπίτι ή να περπατήσεις στους δρόμους του Μάντσεστερ", είπε αρχικά ο Ρίο Φέρντιναντ και συνέχισε:.

"Κοιτάς τους ανθρώπους στα μάτια και σκέφτεσαι πως δεν είσαι όσο καλός χρειάζεται. Έχεις αμφιβολίες για σένα και την ομάδα. Την ομάδα που έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση".

Για την εικόνα της Γιουνάιτεντ είπε: "Αν κοιτάξεις με μία ψύχραιμη ματιά αυτή την ομάδα θα δεις πως δεν υπάρχει δύναμη, ελαστικότητα, δεν υπάρχουν οι ηγέτες που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Όλοι κοιτούν γύρω-γύρω και περιμένουν από τους άλλους να κάνουν κάτι. Οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν τρεις και τέσσερις τέτοιους ποδοσφαιριστές. Η Γιουνάιτεντ δεν βλέπω να έχει κάποιον αυτή τη στιγμή. Άντε ένα-δυο".

Από την πλευρά του ο ΠΟΛ ΣΚΟΟΥΛΣ, τόνισε: "Η Γιουνάιτεντ μοιάζει σαν μία μέτρια ομάδα. Και με μία μέτρια ομάδα, έχεις και μέτρια αποτελέσματα. Δεν αποτελεί πάντως καταστροφή γιατί δεν αποτελεί έκπληξη. Σε εμένα τουλάχιστον με αυτά που έχω δει φέτος", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων η απόδοση ήταν μέτρια έως κακή. Και αυτό σε έναν θεωρητικά εύκολο όμιλο. Βλέπεις αυτές τις ομάδες που προκρίθηκαν και αναρωτιέσαι αν θα περάσουν στους "8". Πιστεύω όσες πέσουν πάνω τους, θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Τέλος από τα βέλη του δεν ξέφυγε ο Φαν Χάαλ: "Το γκολ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα. Όταν εξαρτάσαι από έναν 20αχρονο στην επίθεση σου, τότε υπάρχει θέμα. Εκεί έπρεπε να παίζει έναν μεγάλος σκόρερ που δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είμαι σίγουρος πως ο Μαρσιάλ μπορεί να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως σε αυτή τη φάση και ενώ έχουν ξοδέψει πάνω από 250 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές, δεν μπορεί να είναι το βασικό σου φορ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ