ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Σπρώχνει" Ικάρντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραϊόλα!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Προσπάθεια για deal ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάουρο Ικάρντι επιθυμεί ο πανίσχυρος μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Ποιες οι σκέψεις και οι προθέσεις του επιθετικού της Ίντερ.

Ο Μίνο Ραϊόλα αποτελεί έναν από τους πλέον ισχυρούς μάνατζερ ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο, με το όνομα του να φιγουράρει σε διάφορα κορυφαία μεταγραφικά deal.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το καλοκαίρι να έχει εμπλοκή σε ακόμα ένα. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ''Corriere dello Sport'', ο Ραϊόλα επιθυμεί να στείλει τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως αν και χρέη μάνατζερ του Αργεντινού εκτελεί η σύζυγος του, Γουάντα Νάρα, ο δαιμόνιος ατζέντης προσπαθεί να πείσει τον Ικάρντι να συναινέσει σε ένα deal με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται ζεστός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επιθυμώντας πρώτα απ' όλα να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα του και στη συνέχεια να εξετάσει το μέλλον του.

Τα δεδομένα δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας στον Ιταλό μάνατζερ, καθώς ο Ικάρντι επιθυμεί να πάει στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Το παρελθόν, όμως, έχει δείξει πως στις περισσότερες περιπτώσεις ο Ραϊόλα καταφέρνει να πετύχει αυτό που επιδιώκει, όπως για παράδειγμα στη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στους "κόκκινους διαβόλους".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ