ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Χρειαζόμαστε χρόνο, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα"

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer leaves at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. West Ham beat Manchester United 2-0. (AP Photo/Leila Coker)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer leaves at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. West Ham beat Manchester United 2-0. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ζήτησε πίστωση χρόνου από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, τονίζοντας πως η επιστροφή των κόκκινων διαβόλων στις επιτυχίες δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.

Έχοντας μαζέψει μόλις οκτώ πόντους από τα έξι πρώτα παιχνίδια της στη φετινή Premier League και παραμένοντας μακριά από τον τίτλο της πρωταθλήτριας από το 2013, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης, κάτι που αντιλαμβάνεται περισσότερο απ'όλους ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο της.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν χάνει όμως την πίστη του στην ομάδα και με δηλώσεις που έκανε στο "Sky Sports" ενόψει του ντέρμπι πρωταθλήματος της Δευτέρας με την Άρσεναλ, ξεκαθάρισε πως ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει τους παίκτες για να έρθει η ανάκαμψη.

"Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα δεν έχει σχέση με την περυσινή. Δεν υπάρχει έλλειψη επιθυμίας εδώ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε νέα κουλτούρα, να χτίσουμε μία νέα ομάδα. Εάν είναι η δουλειά που περίμενα; Ναι.

Ποτέ δεν είπα πως θα είναι μία δουλειά παίξε-γέλασε. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Φυσικά έχουμε χτυπήσει αρκετά εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο μας αλλά η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα. Χρειαζόμαστε χρόνο και η συμπεριφορά των παιδιών είναι σπουδαία.

Manchester United's Paul Pogba and manager Ole Gunnar Solskjaer in discussion before penalty kicks during the Carabao Cup, Third Round match at Old Trafford, Manchester, Wednesday September 25, 2019. (Richard Sellers/PA via AP)
Manchester United's Paul Pogba and manager Ole Gunnar Solskjaer in discussion before penalty kicks during the Carabao Cup, Third Round match at Old Trafford, Manchester, Wednesday September 25, 2019. (Richard Sellers/PA via AP) RICHARD SELLERS/PA VIA AP

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των παικτών για να βελτιώσουμε το στιλ παιχνιδιού μας", τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός, για να σταθεί στη συνέχεια σε τρεις ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα χτίσει την Γιουνάιτεντ του μέλλοντος.

"Κοιτάξτε τους Μπισάκα και Τζέιμς, που αμφότεροι είναι 21 ετών, κάνουν καλή δουλειά. Δεν περιμένουμε από αυτούς να είναι ηγέτες, αλλά θα έχουν διάρκεια και θα μείνουν για πολλά χρόνια στην ομάδα. Ο Μαγκουάιρ είνα διαφορετικός παίκτης.

Είναι ο σέντερ μπακ που θέλαμε και αυτός που πιστεύαμε πως ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε από την άμυνά μας. Τον πήραμε για το παρόν και το μέλλον, επειδή είναι μόλις 26 ετών. Είμαι ικανοποιημένος και από τους τρεις αυτούς παίκτες, που είναι για το παρόν και το μέλλον μας".

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά το πήρε απόφαση και φεύγει
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ