ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ στους παίκτες της Μ. Γιουνάιτεντ: "Δεν χρειάζεται να είστε φίλοι"

Manchester United Interim Manager Ole Gunnar Solskjaer foreground, watches the action from the touchline as coaching staff Kieran McKenna (left) Mike Phelan and Michael Carrick sit behind him during the English Premier League soccer match between Cardiff City and Manchester United at the Cardiff City Stadium, in Cardiff, Wales, Saturday, Dec. 22, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester United Interim Manager Ole Gunnar Solskjaer foreground, watches the action from the touchline as coaching staff Kieran McKenna (left) Mike Phelan and Michael Carrick sit behind him during the English Premier League soccer match between Cardiff City and Manchester United at the Cardiff City Stadium, in Cardiff, Wales, Saturday, Dec. 22, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι οι καλύτεροι φίλοι και πως το ομαδικό πνεύμα είναι εξαιρετικό.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτό το ξεκίνημά του στον πάγκο της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομαδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη και έχουν επανέλθει η ηρεμία και τα χαμόγελα.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο Ντουμπάι αυτές τις ημέρες και ο Νορβηγός προπονητής έκανε ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, όπου μεταξύ άλλων τους είπε πως το ομαδικό πνεύμα είναι πολύ και δεν είναι απαραίτητο να είναι οι καλύτεροι φιλοι.

"Έχω παρατηρήσει ήδη πως όλοι είστε πολύ καλά μεταξύ σας. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστικά και αυτό είναι το ζητούμενο για κάθε ομάδα. Δεν χρειάζεται να ειστε οι καλύτεροι φίλοι. Το ομαδικό πνεύμα είναι εξαιρετικο", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Εμείς ως παίκτες είχαμε έναν δυο καυγάδες, αλλά ατό εξαρτάται και από τα στάνταρ που θέτεις. Αν το θέμα τελειώσει γρήγορα, δε με ενοχλεί, διότι θα σημαίνει ότι οι παίκτες είναι νικητές και θέλουν να βελτιωθούν".

Με τον Σόλσκιερ η Γιουνάιτεντ μετράει πέντε σερί νίκες και η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Συνέχισε, δε, λέγοντας πως "έχουμε πολύ χρόνο για ανάλυση βίντεο και να βάλουμε αρχές στο παιχνίδι μας" και πως "μαθαίνετε πολλά μέσα από τις νίκες, αλλά όταν έρθουν δυσκολότερα παιχνίδια, θα μαθαίνετε πιο πολλά από τις προσωπικότητες και το πώς η ομάδα χειρίζεται διαφορετικές καταστάσεις".

Πλέον, ο ίδιος στρέφει την προσοχή του στα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας με την Άρσεναλ, αλλά έχει ήδη στην άκρη του μυαλού του και τις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους "16" του Champions League. Μάλιστα, τα ματς τους κανονιερηδες και μετά με τους Παριζιάνους τα θεωρεί ως τα υπέρτατα τεστ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Nick Potts/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ