ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Ο Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να χτίσει την Λίβερπουλ"

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer arrives for the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer arrives for the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπεραμύνθηκε της δουλειάς του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζήτησε χρόνο, αφού όπως είπε και ο Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να χτίσει τη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καταφέρνει να βρει σταθερότητα, τα αποτελέσματα δεν την βοηθούν και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να υπεραμυνθεί της δουλειάς του στους "κόκκινους διαβόλους". Όπως υποστήριξε ο Νορβηγός έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, ενώ σχολίασε πως και ο Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να χτίσει την Λίβερπουλ.

"Όταν έχεις ένα πλάνο πρέπει να το υποστηρίζεις. Δεν πρόκειται να αλλάξω κάτι στο επόμενο διάστημα. Θα εμπιστευθώ το πλάνο μου και σας πληροφορώ πως όλες μου οι συζητήσεις με τη διοίκηση είναι σε πολύ καλό κλίμα. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτά που ακούγονται. Κριτική θα γίνεται πάντα.

Το χτίσιμο της ομάδας θέλει χρόνο. Ο Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να χτίσει την Λίβερπουλ. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν μπορούμε να πάρουμε δέκα ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική περίοδο".

Photo Credits: AP / Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ