ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Καλύτερα μία τρύπα στην ομάδα, από έναν μ@λ@κα μέσα σε αυτήν"

Σόλσκιερ: "Καλύτερα μία τρύπα στην ομάδα, από έναν μ@λ@κα μέσα σε αυτήν"
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επαίνεσε τους παίκτες του για την πρόοδο που έχουν πετύχει τη φετινή σεζόν αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί από κανέναν να βάλει το "εγώ" πάνω από το "εμείς" στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Συνέντευξη στο περιοδικό της ομάδας "United We Stand fanzine" παραχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Νορβηγό, που βρίσκετια στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων από τον Δεκέμβριο του 2018 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ζοζέ Μουρίνιο, να αναλύει τη φιλοσοφία του.

"Καλύτερα να έχω μία τρύπα στην ομάδα παρά έναν μ@λ@κα. Η προσωπικότητα είναι πολύ σημαντική. Είμαστε μία ομάδα σε ένα ομαδικό περιβάλλον.

Θέλεις παίκτες που να έχουν λίγο εγωισμό αλλά και ταυτόχρονα να έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται", τόνισε στη συνέντευξή του ο Σόλσκιερ, και συνέχισε:

"Τον Μάρτιο του 2019 οι παίκτες ήταν κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά ενώ είχαμε τραυματισμούς. Οι παίκτες άρχισαν να έχουν αρνητικές σκέψεις ενώ τώρα έχουμε θετική σκέψη.

Υπήρχαν και άλλα πράγματα που δεν μου άρεσαν πέρυσι, κάποιες προσωπικές ατζέντες που δεν μπορούσαμε να ξεμπλέξουμε από αυτές μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντα θα υπάρχουν παίκτες που θέλουν να παίζουν περισσότερο ποδόσφαιρο, όμως εάν μία ομάδα θέλει να είναι επιτυχημένη θα πρέπει να έχει παίκτες που να είναι διαθέσιμοι συνέχεια.

Θεωρώ πως σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα χαλασμένο κομμάτι".

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησαν από την Γιουνάιτεντ δύο παίκτες με έντονη προσωπικότητα αλλά και βαριά συμβόλαια, οι Ρομελού Λουκακού και Αλέξις Σάντσες, με τον Βέλγο να μετακομίζει με κανονική μεταγραφή στην Ίντερ και τον Χιλιανό να πηγαίνει δανεικός στους νερατζούρι αλλά να αναμένεται να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στο "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ