ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα τις τελευταίες σεζόν"

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Σίτι μετά την ήττα (0-2) στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, έστειλε όμως και μήνυμα στους δικούς του παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Απογοήτευση επικράτησε στη Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα (0-2) από τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ που διεξήχθη στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Νορβηγός τεχνικός των γηπεδούχων παραδέχθηκε την ανωτερότητα των νικητών.

"Τις τελευταίες σεζόν είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Είναι πρόκληση για εμάς να τους πιάσουμε, ξεκάθαρα δεν είμαστε σ' αυτό το επίπεδο", υποστήριξε για τη Σίτι και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στους παίκτες του για την προετοιμασία:

"Βγάλαμε αντίδραση σε σχέση με το ματς κόντρα στην Έβερτον. Το πρώτο ημίχρονο ήταν θετικό και ήμασταν ευχαριστημένοι στο ημίχρονο. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ, θα μπορούσαμε να τ' αποφύγουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά. Η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας θα είναι μεγάλη και θέλω να δω ποιος είναι διατεθειμένος να κάνει θυσίες για την ομάδα. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα έχω τους σωστούς χαρακτήρες".

Μπορεί η Άρσεναλ να γνώρισε την ήττα στο "Μολινό" από τη Γουλβς - ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε για τους γκάνερς - άλλα τα πράγματα για τη Γιουνάιτεντ έχουν δυσκολέψει αρκετά. Πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση, σε απόσταση τριών βαθμών από την τετράδα (οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν) και την Τσέλσι. Μάλιστα υποδέχεται την ομάδα του Λονδίνου για την επόμενη (36η) αγωνιστική την Κυριακή του Πάσχα (28/4, 18:30).

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ