ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Δύσκολο να σταματήσουμε τον Μέσι αλλά..."

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer attends a press conference at  Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, April 9, 2019. Manchester United will play a Champions League quarter final soccer match against Barcelona on Wednesday. (Ian Hodgson/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer attends a press conference at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, April 9, 2019. Manchester United will play a Champions League quarter final soccer match against Barcelona on Wednesday. (Ian Hodgson/PA via AP) IAN HODGSON/PA VIA AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να βάλει χαλινάρι στον Μέσι, ωστόσο ξεκάθαρισε πως ο άθλος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέρν έχει κάνει τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πιστεύουν σε νέα πρόκριση.

Η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται ως το φαβορί για την είσοδο στα ημιτελικά του Champions League μετά την κλήρωση που έφερε στο δρόμο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ωστόσο, δεν είναι ανέφικτος στόχος η πρόκριση απέναντι στην παρέα του Μέσι.

"Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά και να πιάσουμε τέλεια απόδοση. Το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στους παίκτες και στους οπαδούς την πίστη ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο σενάριο και με την Μπαρτσελόνα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Νορβηγός τεχνικός, για να προσθέσει αναφορικά με τον Μέσι:

"Είναι φανταστικός παίκτης και θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε αλλά δεν είναι αδύνατο. Δεν πρέπει πάντως να εστιάσουμε μόνο σε αυτόν, ξέρουμε ότι θα παίξουμε 11 απέναντι σε 11.

Το Champions League έχει φέρει αρκετά παράξενα αποτελέσματα και νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα το ξέρει αυτό περισσότερο από τον καθένα. Δεν πρόκειται να κριθεί η πρόκριση πριν παίξουμε το 90λεπτο στο Καμπ Νόου. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα για να υπερασπιστούμε στη ρεβάνς της Βαρκελώνης".

Όσον αφορά στον παίκτη των "κόκκινων διαβόλων" από τον οποίο περιμένει το κάτι παραπάνω ο Σόλσκιερ, αυτός είναι ο Πολ Πογκμπά, με τον τεχνικό της ομάδας του Μάντσεστερ να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι απλά ένας παίκτης, ο καθένας πρέπει να παίξει σε υψηλό επίπεδο, όμως ο Πολ είναι κάτι το διαφορετικό. Η δουλειά του είναι να είναι δημιουργός και να μας πάει μπροστά. Περιμένω από εκείνον να πιάσει μεγάλη εμφάνιση την Τετάρτη".

Photo Credits: Ian Hodgson/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ