ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Δεν θα πάρουμε ρίσκα με τους παίκτες"

Σόλσκιερ: "Δεν θα πάρουμε ρίσκα με τους παίκτες"
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πιέσει κανέναν από τους παίκτες της να αγωνιστούν όταν ξαναρχίσει η Premier League σε περίπτωση που δεν αισθάνονται ασφαλείς.

Η Bundesliga είναι το πρώτο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που θα επιστρέψει στη δράση μετά από τη δίμηνη αποχή λόγω κορονοϊού, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα το πότε θα έχουμε ξανά σέντρα σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία.

Πρόθεση των ανθρώπων της Premier Legue είναι οι 20 ομάδες να επιστρέψουν στο χορτάρι γύρω στα μέσα Ιουνίου και να παιχτούν οι εννέα εναπομείναντες αγωνιστικές σε κλειστά γήπεδα, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν άπαντες στην τήρηση του ιατρικού πρωτοκόλλου.

Την ώρα μάλιστα που αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν παίκτες της Premier League να μην αισθάνονται τόσο άνετα με το να παίξουν ποδόσφαιρο για να τελειώσει η σεζόν, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε πως τους κατανοεί απόλυτα με δηλώσεις του".

Σόλσκιερ: "Δεν θα πάρουμε ρίσκα με τους παίκτες"

"Δεν έχω μιλήσει ακόμα στους παίκτες μου, οι γιατροί το έχουν κάνει. Όπου και αν βρισκόμαστε, σε οποιαδήποτε συζήτηση, μιλάμε για την ασφάλεια των παικτών και δεν πρόκειται να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο.

Εάν υπάρχουν παίκτες που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν γιατί δεν θα αισθάνονται έτοιμοι από πνευματικής άποψης, δεν μπορούμε να τους πιέσουμε.

Προς το παρόν εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες και τους γιατρούς και όταν είμαστε πάλι ασφαλείς, θα επιστρέψουμε στα γήπεδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή " Football Show" του "Sky Sports".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ