ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Δεν είναι δουλειά μου να ικανοποιώ όλους τους παίκτες"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σκεπτικός ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ANDY RAIN, POOL VIA AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ξεκαθάρισε μέσα από τις δηλώσεις του, ότι δουλειά του δεν είναι να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες της ομάδας, αλλά να την βοηθήσει να πάρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όπως εξήγησε στις δηλώσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το Μπράιτον, δεν τον αφορά να κρατήσει όλους τους παίκτες ικανοποιημένους, καθώς είναι αδύνατο όλοι να είναι ευχαριστημένοι με το χρόνο συμμετοχής τους.

Ο Νορβηγός τεχνικός έχει να διαχειριστεί μια αρκετά μεγάλη ομάδα, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών στον πάγκο, με το σύλλογο ωστόσο, να μην μπορεί να πουλήσει μέχρι στιγμής όσους δεν υπολογίζονται από το Σόλσκιερ.

Ο ίδιος βέβαια φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι η ομάδα, αλλά και οι παίκτες που θα τη βοηθήσουν να πάρει αποτελέσματα: "Ξέρετε, οι παίκτες είναι χαρούμενοι όταν κερδίζουν παιχνίδια, είμαι κι εγώ, δεν είναι όμως, δική μου δουλειά να τους κρατήσω ευχαριστημένους. Δουλειά μου είναι να επιλέξω παίκτες για να πάρει η ομάδα αποτελέσματα και η δουλειά η δική τους να είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ