ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σμάιχελ για Πογκμπά: "Μοιάζει με παιδιάστικο πρόβλημα μέσα στην ομάδα"

Manchester United's Paul Pogba, left, vies for the ball with Arsenal's Lucas Torreira during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Paul Pogba, left, vies for the ball with Arsenal's Lucas Torreira during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είδε αρκετούς παίκτες του να υστερούν στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τον Πίτερ Σμάιχελ να επικεντρώνει ωστόσο τα βέλη της κριτικής του στον Πολ Πογκμπά.

Ο Πολ Πογκμπά δεν δείχνει διάθεση να ανεβάσει στροφές τη φετινή σεζον και αυτό έγινε αντιληπτό και στο ντέρμπι της Δευτέρας (30/9) κόντρα στην Άρσεναλ ( 1-1 με τα γκολ των ΜακΤόμινεϊ και Ομπαμεγιάνγκ), με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να περνάει απαρατήρητος και τους οπαδούς να βράζουν μαζί του μέσω των social media.

Δεν ήταν όμως μόνο οι ανώνυμοι φίλαθλοι που απηύδησαν με τον Πογκμπά αλλά και άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου, με τον θρυλικό παλαίμαχο γκολκίπερ των κόκκινων διαβόλων να ισχυρίζεται με δηλώσεις του πως ο πρώην άσος της Γιουβέντους καθυστερεί το παιχνίδι της ομάδας του με τον τρόπο που αγωνίζεται.

"Ήταν παράξενη η απόδοσή του. Από τη στιγμή που παίζει σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές. Αυτός αντίθετα επιβραδύνει, στα πρώτα 25 λεπτά γύριζε τη μπάλα προς τα πίσω.

Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Αυτό ήταν απογοητευτικό για παίκτη του δικού του επιπέδου. Δεν καταλαβαίνω το ρόλο που έχει στην ομάδα. Ακόμα και όταν έκανε τις αλλαγές ο Όλε και έβαλε πιο μπροστά τον Πογκμπά, δεν άλλαξαν και πολλά", δήλωσε αρχικά ο Πίτερ Σμάιχελ, για να συμπληρώσει:

"Υπήρχαν δύο καλές πάσες στο παιχνίδι από τον Πογκμπά αλλά ήταν μόνο δύο, όχι 15. Και αυτό εγώ το θεωρώ πρόβλημα. Νομίζω ότι του δίνουν υπερβολική προσοχή. Νομίζω πως είναι σαν ένα παιδί που έχει πρόβλημα και αναστατώνει την ομαδα".

Σμάιχελ για Πογκμπά: "Μοιάζει με παιδιάστικο πρόβλημα μέσα στην ομάδα"

Σημειώνεται πως ο Πογκμπά μετράει ήδη 6 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν χωρίς να σκοράρει, ενώ έχουν καταγραφεί 2 ασίστ στο ενεργητικό του στο αντίστοιχο διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόι Κιν για το Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: "Η έλλειψη ποιότητας είναι τρομακτική"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ