ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σκόουλς: "Αυτός είναι ο κατάλληλος για αντί-Ιμπραχίμοβιτς"

Σκόουλς: "Αυτός είναι ο κατάλληλος για αντί-Ιμπραχίμοβιτς"

Την άποψή του ως προς το ποιος είναι ο καταλληλότερος για να αντικαταστήσει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όταν ο 35χρονος Σουηδός αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Πολ Σκόουλς.

Ο Πολ Σκόουλς κατονόμασε τον Αντουάν Γκριεζμάν ως τον ιδανικότερο ποδοσφαιριστή για την αντικατάσταση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όταν ο Σουηδός φορ αποχωρήσει από το "Όλντ Τράφορντ".

"Νομίζω πως ο Γκριεζμάν είναι ο κατάλληλος", απάντησε σε σχετική ερώτηση του BT Sport ο πρώην μέσος της Γιουνάιτεντ και συνέχισε: "Φαίνεται πως είναι ένας φορ κορυφαίας κλάσης και νομίζω πως πρέπει να κοιτάμε στην αγορά για κάποιον σαν εκείνον".

Ο Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους "Κόκκινους Διαβόλους" μέχρι το καλοκαίρι του 2018, μια περίοδο που ο Γάλλος φορ της Ατλέτικο θα βρίσκεται στα 27 του χρόνια, όντας πιθανότατα και στο "πικ" της καριέρας του.

Από το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Γκριεζμάν μετακινήθηκε στο "Βιθέντε Καλντερόν", αποτελεί αναντικατάστατο μέλος των "Ροχιμπλάνκος", έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στις άκρως επιτυχημένες πορείες τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ