ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόουλς: "Ακόμη και ο Μέσι θα δυσκολευόταν σε αυτή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

FC Barcelona's Lionel Messi, right, keeps the ball from Manchester United's Paul Scholes during their Champions League semifinal, first leg, soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 23, 2008. (AP Photo/Jon Super)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, keeps the ball from Manchester United's Paul Scholes during their Champions League semifinal, first leg, soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 23, 2008. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Πολ Σκόουλς με αφοπλιστική ειλικρίνεια υποστήριξε πως Λίβερπουλ και Σίτι γελάνε με την Γιουνάιτεντ όπως έκανε και αυτή με τους αντιπάλους της προ ετών, ενώ τόνισε πως ακόμη και ο Μέσι θα δυσκολευόταν στη σημερινή κατάσταση των "κόκκινων διαβόλων".

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Σκόουλς είναι ένας παίκτης-θρύλος, ωστόσο αυτό ουδέποτε τον εμπόδισε να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, όσο δυσάρεστα κι αν ήταν για την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε. Με τους "κόκκινους διαβόλους" να παρουσιάζουν μια κακή αγωνιστική εικόνα στην Premier League, ο Σκόουλς δεν δίστασε να προχωρήσει σε σκληρή κριτική.

"Η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή δίνει την αίσθηση της Λίβερπουλ των περασμένων ετών. Σα να κάνουμε όλα τα λάθη που έκαναν εκείνοι.

Βλέπαμε την Λίβερπουλ και την Σίτι από μακριά και χαμογελούσαμε κοροϊδευτικά καθώς άλλαζαν προπονητές και παίκτες κάθε χρόνο, χωρίς να πετυχαίνουν τίποτα σωστά. Είναι σαν να μεταμορφωθήκαμε σε εκείνη τη Λίβερπουλ ή την Σίτι.

Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στη Λίβερπουλ και την Σίτι τώρα κοιτάζουν εμάς και γελάνε, όπως κάναμε εμείς γι' αυτούς πριν από πολλά χρόνια", υποστήριξε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο πάλαι πότε σπουδαίος μέσος των "κόκκινων διαβόλων" και συνέχισε τονίζοντας πως ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι θα δυσκολευόταν πολύ σε αυτή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Δεν είναι τόσο μεγάλη η απουσία ποιότητας. Πράγματι λείπουν δύο σπουδαίο κεντρικοί μέσοι, που συναντάς σε άλλες top ομάδες. Ένας παίκτης που να συνδέει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση και ένας ακόμη που θα μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό στον άξονα.

Πιστεύω πως όποιος παίκτης έρχεται στην ομάδα, δυσκολεύεται. Ακόμη και αν μπορούσαμε να υπογράψουμε τον Λιονέλ Μέσι τώρα, αισθάνομαι πως και αυτός θα ζοριζόταν πολύ σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο εξακολουθεί να είναι ένας σπουδαίος προπονητής, αλλά αναρωτιέμαι γιατί η ομάδα συνεχίζει να είναι κατώτερη των αντιπάλων της.

Ο κόσμος συζητάει για τα πρώτα δέκα παιχνίδια της σεζόν, αλλά και πέρσι το ίδιο ήταν. Ο λόγος που τερματίσαμε δεύτεροι ήταν χάρη στον Νταβίδ Ντε Χέα", ήταν η τοποθέτηση του Πολ Σκόουλς.

AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ