ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σίλεσεν ο αντί-Ντε Χέα της Γιουνάιτεντ

Netherland's keeper Jasper Cillessen celebrates after his teammate Virgil Van Dijk scored his side's second goal in the 90th minute during the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands in Gelsenkirchen, Monday, Nov. 19, 2018. The match ended 2-2. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherland's keeper Jasper Cillessen celebrates after his teammate Virgil Van Dijk scored his side's second goal in the 90th minute during the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands in Gelsenkirchen, Monday, Nov. 19, 2018. The match ended 2-2. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Εάν ο Νταβίντ Ντε Χέα αποφασίσει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα δώσει το "ok" για την απόκτηση του Γιάσπερ Σίλεσεν.

Η υπόθεση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντε Χέα συνεχίζει να είναι περίπλοκη με τον Ισπανό τερματοφύλακα να είναι συχνά πυκνά εκτός "Ολντ Τράφορντ". Πάνω σε αυτό φαίνεται πως δουλεύουν οι αρμόδιοι του αγγλικού κλαμπ, ώστε σε περίπτωση που ο Ισπανός χαιρετήσει να υπάρχει άμεσα αντικαταστάτης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Daily Record ο Σόλσκιερ έχει βρει τον παίκτη που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του αν και εφόσον φύγει ο Ντε Χέα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο εκλεκτός του Νορβηγού είναι ο Γιάσπερ Σίλεσεν, ο δεύτερος πίσω από τον Τερ Στέγκεν, κίπερ της Μπαρτσελόνα.

Ο 30χρονος Ολλανδός φέρεται να έχει ενημερώσει την Μπάρτσα πως θέλει ν' αποχωρήσει επειδή δεν παίζει και οι "μπλαουγκράνα" επειδή τον έχουν δεμένο με συμβόλαιο έως το 2021, είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν μ' ένα ποσό της τάξεως των 30.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ