ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Ντεπάι και Μαρσιάλ σαν τον Ρονάλντο και μένα"

Ρούνεϊ: "Ντεπάι και Μαρσιάλ σαν τον Ρονάλντο και μένα"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Μέμφις Ντεπάι και ο Αντονί Μαρσιάλ μπορούν να μοιάσουν στο τρομερό δίδυμο των Κριστιάνο Ρονάλντο και του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO).

Μιλώντας στο MUTV ο Γουέιν Ρούνεϊ εκθείασε το ταλέντο των δυο νεοαποκτηθέντων παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέμφις Ντεπάι και Αντονί Μαρσιάλ. Μάλιστα πήρε το ρίσκο και δήλωσε πως μπορούν να φτάσουν το επίπεδο της συνεργασίας του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Αν συνεχίσουν να μαθαίνουν και να προοδεύουν όπως κάνουν τώρα τότε θα μπορέσουν να κάνουν ότι έκανα εγώ και ο Ρονάλντο τότε. Θα είναι πολύ καλό για την ομάδα αν τα καταφέρουν" φαίνεται να δήλωσε στο επίσημο κανάλι των "κόκκινων διαβόλων".

Για τον Μαρσιάλ που κατέκτησε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα για τον Σεπτέμβρη είπε: "Πιστεύω πως είναι καταπληκτικός, ήρθε στην ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και παίζει όπως παίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πολύ μικρός ακόμα. Για να έρθει σε αυτή την ηλικία και να παίζει έτσι αξίζει πολλά συγχαρητήρια".

Δεν τον ήξερε πριν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τώρα μπορεί να εκθειάζει το ταλέντο του Αντονί Μαρσιάλ αλλά πριν φτάσει στην ομάδα, δεν ήξερε ποιος είναι. Σύμφωνα με τον Μοργκάν Σνιρντελέν, ο αρχηγός της ομάδας τον ρώτησε ποιος είναι ο Μαρσιάλ, καθώς διάβαζε πως η ομάδα τον απέκτησε. Ο Γάλλος μέσος, του είπε πως μοιάζει με τον Ανρί και πως είναι μεγάλο ταλέντο.

Δείτε τι επίπεδο πιστεύει ότι θα φτάσουν οι Μαρσιάλ και Ντεπάι

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ