ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Μένω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ρούνεϊ: "Μένω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Κίνα για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ανακοινώνοντας ότι παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έλυσε από μόνος του το μυστήριο σχετικά με το μέλλον του. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με γραπτή δήλωση, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στον σύλλογο και δεν πρόκειται να δελεαστεί από τα δεκάδες εκατομμύρια που προσφέρουν κινεζικοί σύλλογοι για την απόκτησή του.

"Παρά το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει άλλοι σύλλογοι, για το οποίο είμαι ευγνώμων, θέλω να βάλω τέλος στην πρόσφατη φημολογία και να πω ότι παραμένω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε αρχικά ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος προ ημερών έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "κόκκινων διαβόλων" με 250 γκολ , ξεπερνώντας τον θρυλικό Μπόμπι Τσάρλτον.

"Ελπίζω ότι θα παίξω σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει σε τέσσερα μέτωπα. Είναι μία ενθουσιώδης περίοδος για τον σύλλογο και θέλω να παραμείνει μέρος της", κατέληξε ο διεθνής επιθετικός.

Με αυτήν την απόφαση, ουσιαστικά ο Ρούνεϊ αρνείται την ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αφού το συμβόλαιο το οποίο θα του προσφερόταν από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους δεν θα έπεφτε κάτω από τις διπλάσιες απολαβές σε σχέση με την τρέχουσα συμφωνία του με τη Γιουνάιτεντ, ως εκ τούτου θα έφτανε τουλάχιστον τα 37.000.000 ευρώ τον χρόνο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ