ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Φαν Χάαλ, με διαφορά ο κορυφαίος"

Manchester United's Wayne Rooney, right, makes his way to the substitutes bench ahead of manager Louis van Gaal  before the English League Cup soccer match berween Manchester United and Middlesbrough at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday Oct. 28, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Wayne Rooney, right, makes his way to the substitutes bench ahead of manager Louis van Gaal before the English League Cup soccer match berween Manchester United and Middlesbrough at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday Oct. 28, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ υποστήριξε πως ο Λουίς φαν Χάαλ ήταν ο κορυφαίος προπονητής που συνεργάστηκε στους "Κόκκινους Διαβόλους", ρίχνοντας... χυλόπιτα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Την εκτίμησή του στον Λουίς Φαν Χάαλ εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη " Mirror". O πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στο MLS με τη φανέλα της DC United, υποστήριξε πως ο Ολλανδός ήταν ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε στους "Κόκκινους Διαβόλους".

Η συγκεκριμένη επιλογή ξάφνιασε πολλούς, αφού ο Φαν Χάαλ κατέκτησε μόλις έναν τίτλο (FA Cup) την περίοδο που κάθισε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, εν αντιθέσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είναι ο προπονητής-θρύλος της ομάδας. Ωστόσο, είναι γνωστό πως οι σχέσεις του Ρούνεϊ με τον Φέργκιουσον δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο εδώ κι αρκετά χρόνια.

"Ο Φαν Χάαλ είναι με διαφορετικός ο κορυφαίος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 100%. Η ικανότητά του στον τακτικό τομέα, ο τρόπος που προετοίμαζε την ομάδα, αλλά κι η προσοχή που έδινε στη λεπτομέρεια, τον έκαναν μοναδικό. Τον θαυμάζω. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ο Φαν Χάαλ γνωρίζει πως ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει είναι σκληρός για τους παίκτες. Τον είχα ενημερώσει εκείνη την περίοδο και είχαμε συζητήσει πολύ μαζί. Μετανιώνω για το πώς τελείωσε η συνεργασία, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Έμαθα πολλά από εκείνον και είμαι σίγουρος πως θα εφαρμόσω τις τακτικές του όταν γίνω προπονητής", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ