ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Παίρνει ''σκούπα'' στην άμυνα ο Μουρίνιο

Manchester United manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την αντικατάσταση των κεντρικών αμυντικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ, το καλοκαίρι επιθυμεί ο Ζοζέ Μουρίνιο. Οι λόγοι της απόφασης του και οι πιθανοί διάδοχοί τους.

Με την Premier League να έχει χαθεί και την σεζόν να μην εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία από τις προτεραιότητες του αναμένεται να είναι η ανανέωση της αμυντικής γραμμής των ''κόκκινων διαβόλων''.

Οι άσχημες εμφανίσεις των Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ έχουν κάνει τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται την αντικατάσταση τους, όπως αναφέρει η '' Mirror''. Η απόφαση αυτή του Μουρίνιο μοιάζει ειλημμένη, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο Special One έχει αμφιβολίες για την ικανότητα τους εδώ και καιρό.

Το παράδοξο της υπόθεσης, πάντως, είναι πως η Γιουνάιτεντ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Premier League, με παθητικό 19 τερμάτων. Η απόφαση του Πορτογάλου, πάντως, φαίνεται πως είναι οριστική, με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στο Old Trafford να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Όσο για την επόμενη μέρα, ο Μουρίνιο θεωρεί πως πρέπει να ξοδευτούν αρκετά χρήματα για την αγορά δύο ποιοτικών κεντρικών αμυντικών, καθώς έχει θορυβηθεί από τις πρόσφατες αγορές των Εμερίκ Λαπόρτ και Βιρτζίλ Φαν Ντάικ από τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί είναι αυτά των Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης και Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ, με πιο εφικτή την περίπτωση του δεύτερου. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός των ''αλεπούδων'' έχει 27 συμμετοχές με δύο γκολ στην φετινή Premier League, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιθυμεί την απόκτηση του, με ένα ποσό της τάξης των 56.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ