ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός ζητάει την απόλυση Μουρίνιο και παίκτης της Γιουνάιτεντ κάνει like!

ManU coach Jose Mourinho leaves the field at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU coach Jose Mourinho leaves the field at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχτηκε ένα ακόμα "χτύπημα" μετά το 0-0 με την Βαλένθια καθώς ο Αντόνιο Βαλένσια έκανε like σε ποστάρισμα οπαδού που ζητούσε την απόλυση του προπονητή. Διαβάστε πώς δικαιολογήθηκε.

Περιμένε ένα ξέσπασμα, μία αντίδραση από την ομάδα του μετά από τόσα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, όμως ούτε το βράδυ της Τρίτης το βρήκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τους παίκτες του για μία ακόμα φορά να απογοητεύουν και τον ίδιο να οδηγείται σιγά σιγά στην πόρτα της εξόδου.

Το εντός έδρας 0-0 με την Βαλένθια ήρθε να προστεθεί στην ισοπαλία με την Γουλβς, την ήττα από την Γουέστ Χαμ (αγώνες για το πρωτάθλημα) και τον αποκλεισμό από την Ντέρμπι στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, με τον Πορτογάλο να μένει για πρώτη φορά στην καριέρα του χωρίς να έχει νίκη σε τέσσερα σερί ματς και να δέχεται μάλιστα και πισώπλατο χτύπημα στο φινάλε.

Κάπως έτσι θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την ενέργεια του Αντόνιο Βαλένσια, ενός εκ των λεγόμενων βασικών του Πορτογάλου στην 11άδα της Γιουνάιτεντ, με τον άσο από το Εκουαδόρ να κάνει like σε ποστάρισμα οπαδού, μετά τον αγώνα, που έγραφε: "Είναι ώρα να φεύγει ο Μουρίνιο".

Το γεγονός αυτό ήρθε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, με τον Βαλένσια να αντιλαμβάνεται πάντως τη γκάφα του και να σπεύδει να τα... μαζέψει, υποστηρίζοντας πως είχε κάνει το like χωρίς να έχει διαβάσει τι έγραφε η συγκεκριμένη ανάρτηση.

ManU defender Antonio Valencia leaves the field at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU defender Antonio Valencia leaves the field at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

"Αυτές δεν είναι απόψεις μου και ζητώ συγγνώμη για αυτό που έγινε. Υποστηρίζω φουλ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Δίνουμε όλοι τα πάντα για να βελτιώθούν τα αποτελέσματα".

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως σέβεται απόλυτα τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από οπαδούς της Γιουνάιτεντ μετά το ματς ( "είμαστε σε ελεύθερη χώρα, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους, είμαι μαζί τους 200%"), την ώρα πάντως που ένα δημοσίευμα δίνει μία άλλη διάσταση για το μέλλον του.

Και αυτό γιατί την ώρα που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΠΑ τον θεωρεί ως τον πλέον κατάλληλο για να αναλάβει το χρίσμα (η εθνική ομάδα λειτουργεί με υπηρεσιακό τεχνικό εδώ και έναν χρόνο και βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεγάλου ονόματος), με την "Sports Illustrated" να αποκαλύπτει πως έχει γίνει ήδη κρούση στον Μουρίνιο για να δουν αν είναι διαθέσιμος.

Το ίδιο μέσο συμπλήρωσε πως από τη στιγμή που ο Μουρίνιο δεν έχει δώσει ακόμα αρνητική απάντηση και "οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη", τότε όλα είναι πιθανά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ