ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ επιτέθηκαν στο σπίτι του Γούντγουορντ

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ επιτέθηκαν στο σπίτι του Γούντγουορντ

Ασυνήθιστο περιστατικό στην Αγγλία, όπου οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξαν πυροτεχνήματα και καπνογόνα στο σπίτι του εκτελεστικού αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ, ενώ έβαψαν με σπρέι την πύλη του.

Γκρουπ 20 οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φέρονται να ανήκουν στον σύνδεσμο "Men in Black", πέταξε πυροτεχνήματα και άναψαξε καπνογόνα έξω από την πολτελή οικία του εκτελεστικού αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ, στην περιοχή του Cheshire, εκεί όπου ζει με τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες (ο ίδιος και η οικογένειά του δεν ήταν μέσα).

Αφού φώναξαν συνθήματα θανάτου για τον 48χρονο Άγγλο το βράδυ της Τρίτης (28/1), έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πύλη της εισόδου. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι για την Premier League, αλλά και τη νίκη απέναντι στην Τρανμίρ για το FA Cup.

Από τα πυρά τους δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια Γκλέιζερ, που έχει τις μετοχές των "κόκκινων διαβόλων". Λίγο μετά το πρωτοφανές περιστατικό, η Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι όποιος κριθεί ένοχος με βάση τη χρήση του video, θα αποκλειστεί διά παντός από το γήπεδο καθώς και πως θα του ασκηθεί δίωξη.

Ο Εντ Γούντγουορντ κατηγορείται για τις αποτυχίες της Γιουνάιτεντ στη μεταγραφική αγορά και για τη μετριότητα στην οποία έχει περιέλθει αγωνιστικά η ομάδα (έχει να κερδίσει τίτλο από το 2013). Πρόκειται για τον υπεύθυνο του κλαμπ από το 2013, στο οποίο βέβαια εργάζεται από το 2005. Νωρίτερα ήταν τραπεζίτης στην JP Morgan & Co. Δείτε video από την επίθεση στο σπίτι του Έντγουορντ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ