ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι τρεις "εκλεκτοί" του Σκόουλς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι τρεις "εκλεκτοί" του Σκόουλς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PHOTOGRAPH: JOHN PETERS/MAN UTD

Ο Πολ Σκόουλς ανέφερε δημόσια τους τρεις παίκτες που κατά τη γνώμη του θα ανεβάσουν επίπεδο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν τους αποκτήσει το καλοκαίρι, με τους δύο να προέρχονται από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον έναν από την Γιουβέντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διάγει αγωνιστική κρίση και απειλείται να μείνει εκτός Champions League τη νέα σεζόν αν δεν τερματίσει μέσα στην πρώτη 4άδα της Premier League (εκτός αν κατακτήσει το Europa League), και όλοι αναρωτιούνται για το ποιοι είναι οι παίκτες που θα μπορούσαν να μετακομίσουν στο "Old Trafford" και να αλλάξουν την μοίρα των "κόκκινων διαβόλων".

Αυτή η ερώτηση έγινε και στον Πολ Σκόουλς που ασκεί αμείλικτη κριτική στον Λουίς Φαν Χαάλ εδώ και καιρό, με τον παλαίμαχο άσο της Γιουνάιτεντ και έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας του στο Μάντσεστερ να κάνει λόγο για τρεις παίκτες που μπορούν να φέρουν τα... πάνω-κάτω.

Οι τρεις "εκλεκτοί" του Σκόουλς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Θα ήθελα στην ομάδα τον Λούκα Μόντριτς. Πόσο χρονών είναι τώρα; Μπορεί να είναι λίγο μεγάλος τώρα (σ.σ. έκλεισε τον περασμένο Σεπτέμβριο τα 30 του χρόνια) αλλά είναι σπουδαίος παίκτης.

Μου αρέσει επίσης ο Ραφαέλ Βαράν. Μίλησα για ρεαλιστικούς στόχους και διαλέγω παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης; Θα χρειαστούμε πιθανότατα σέντερ φορ αλλά δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί σε αυτή τη θέση οπότε θα πω να γυρίσει πίσω ο Πολ Πογκμπά", δήλωσε ο Σκόουλς σε συνέντευξή του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ