ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι πέντε παίκτες που θέλει ο Μουρίνιο

Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο καταστρώνει τα πλάνα του για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και πέντε παίκτες από το πάνω ράφι βρίσκονται στο στόχαστρο του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει σπαταλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών χωρίς ακόμα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων είναι διατεθειμένη να δώσει αρκετά λεφτά το καλοκαίρι για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του προπονητή της και εκείνος έχει ήδη φτιάξει τη λίστα των επιθυμιών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" ο Μουρίνιο έχει ξεχωρίσει πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι όλοι από το πάνω ράφι. Δύο παίκτες της Ρεάλ, άλλοι τόσοι της Παρί Σεν Ζερμέν και ένας της Γιουβέντους φέρονται να απαρτίζουν το δικό του Τοπ5. Ειδικά εάν τελικά ο Πολ Πογκμπά αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ" τότε δεν αποκλείεται αρκετές από αυτές να γίνουν αφού θα δημιουργηθεί ένα σημαντικό κενό αγωνιστικά, αλλά θα εισρεύσει στα ταμεία ένα μεγάλο ποσό.

Ποιοι παίκτες, λοιπον, φέρονται να βρίσκονται στη λίστα; Πρώτος και καλύτερος είναι ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Μουρίνιο αντί του Πογκμπά με τη Ρεάλ να συζητά ενδεχόμενη πώληση του με ένα ποσό πάνω από τα 100 εκατομμύρια.

Ο έτερος Μαδριλένος της λίστας είναι ο Ραφαέλ Βαράν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει βρεθεί και άλλες φορές στο στόχαστρο του Μουρίνιο που θα ήθελε έναν τουλάχιστον παίκτη υψηλού επιπέδου για το κέντρο της άμυνας. Για αυτό το λόγο εξετάζει και την περίπτωση του Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Βραζιλιάνο στόπερ να εμπλέκεται στο ενδεχόμενο πώλησης του Πογκμπά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Βεράτι. Στα 25 του χρόνια ο παίκτης της Παρί αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού και ήδη φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Τσέλσι όσο και της Μπαρτσελόνα.

Ο πέμπτος της σχετικής λίστας είναι και το λιγότερο δυνατό όνομα. Ο λόγος για τον Άλεξ Σάντρο. Ο παίκτης της Γιουβέντους είχε βρεθεί μία ανάσα από την Τσέλσι, αλλά τελικά η απόκτηση του δεν προχώρησε και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να μετακομίσει στο νησί για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε όλες οι περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα δαπανηρές και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλοι μνηστήρες για την απόκτησή τους. Το τι θα γίνει από όλα αυτά θα το μάθουμε σε λίγους μήνες.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ