ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι οπαδοί θέλουν Ζιντάν για αντί-Μουρίνιο, η διοίκηση διαψεύδει τις επαφές

Manchester United manager Jose Mourinho stands on the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho stands on the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει την καρέκλα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πριονίζεται και οι φήμες για Ζιντάν οργιάζουν. Η διοίκηση όμως του συλλόγου αρνείται πως έχει έρθει σε επαφή με τον Γάλλο...

Το προσωνύμιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι "κόκκινοι διάβολοι" όμως διαβολοβδομάδα είναι μόνο για τον Ζοζέ Μουρίνιο μέσα σε επτά ημέρες βιώνει έναν συνεχιζόμενο εφιάλτη.

Το πρώτο "χαστούκι" ήρθε με την εντός έδρας ισοπαλία με την Γουλβς στο πρωτάθλημα, ακολούθησε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι από την Ντέρμπι (και πάλι στο "Ολντ Τράφορντ") ενώ το απόγευμα του Σαββάτου η Γουέστ Χαμ νίκησε 3-1 την Γιουνάιτεντ και την έριξε στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την κορυφή!

Την ίδια ώρα, ο Μουρίνιο φαίνεται πως έχει τσακωθεί με την μισή (και βάλε) ομάδα (Πογκμπά, Ράσφορντ και Μαρσιάλ τα πιο τρανταχτά παραδείγματα) και οι φήμες θέλουν τον ελεύθερο Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται στο Λονδίνο και να περιμένει ένα... τηλεφώνημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να βάλει την κόκκινη φόρμα.

Σε αντίθεση πάντως με όσα πιστεύει ο κόσμος, ότι δηλαδή έχουν γίνει ήδη επαφές με τον Γάλλο, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε διάψευση των φημών κάνοντας λόγο για "ανοησίες" ("nonsense" είναι η λέξη που χρησιμοποιήθηκε από αρμόδια χείλη) και μένει να δούμε αν πρόκειται απλώς για προσπάθεια να θολώσουν τα νερά...

Για όσους πάντως περιμενουν τον "Μου" στη γωνία, να υπενθυμίσουμε πως τα πέντε ματς που έχει να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στον Οκτώβριο είναι απέναντι σε: Βαλένθια (2/10, εντός), Νιούκαστλ (6/10, εντός), Τσέλσι (20/10, εκτός) με Γιουβέντους (23/10, εντός) και Έβερτον (28/10, εντός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ