ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζιντάν κάνει προετοιμασία για Μάντσεστερ με ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Ο Ζιντάν κάνει προετοιμασία για Μάντσεστερ με ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Ο Ζιζού φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ζοζέ Μουρίνιο αν κι εφόσον ο Πορτογάλος αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος, μάλιστα, θέλει να είναι έτοιμος από κάθε άποψη όταν κι αν αναλάβει.

Εμμονή φαίνεται πως έχει γίνει στον Ζινεντίν Ζιντάν ο πάγκος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι χωρισμένοι σε δύο "στρατόπεδα" και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ηλεκτρονική έκδοση της "Sun" ο Γάλλος θρύλος περιμένει να δει τι πρόκειται να συμβεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει το αγγλικό Μέσο, έχει αρχίσει εντατικά μαθήματα αγγλικών για να είναι πανέτοιμος όταν του στείλουν οι Άγγλοι το εισιτήριο με προορισμό το Μάντσεστερ.

Βέβαια, όλα αυτά μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι μετέωρα, καθώς ο Μουρίνιο δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τόσο εύκολα τη μάχη της παραμονής του στο "Όλντ Τράφορντ". Άλλωστε, τα χρήματα της αποζημίωσης που υποχρεούται να του καταβάλει η Γιουνάιτεντ είναι πολλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ