ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο... Special σνομπισμός του Μουρίνιο στον Χιουζ!

Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν ψύχραιμος με τον Μαρκ Χιουζ, ούτε και με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Στόουκ που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Διαβάστε τι συνέβη. (VIDEO)

Δεν πήρε πολύ ψύχραιμα την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Στόουκ ο Ζοζέ Μουρίνιο και το έκανε... εμφανές τόσο στον συνάδελφό του, Μαρκ Χιουζ, όσο και στις δηλώσεις του σε δημοσιογράφο μετά το φινάλε του αγώνα στο Μπριτάνια (2-2).

Ο "Special One", μόλις έληξε η αναμέτρηση, αρνήθηκε να χαιρετήσει τον Ουαλό προπονητή της Στόουκ και όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το ματς, δεν έδωσε και πολύ ψύχραιμη απάντηση:

"Θέλω να είμαι ευγενικός, αλλά θα προτιμούσα να μην απαντήσω, γιατί η ερώτηση είναι πολύ κακή. Είναι κακή, γιατί φαίνεται σα να έχω εγώ το πρόβλημα, οπότε η ερώτηση είναι λάθος. Συγγνώμη".

Οι σχέσεις Μουρίνιο και Χιουζ διαταράχθηκαν μέσα στο ματς, όταν ο Πορτογάλος πήγε να δώσει εντολές στους παίκτες του πολύ κοντά στον αντίπαλο κόουτς και εκείνος τον απώθησε. Μάλιστα, φέρεται να υπήρξαν και κάποια... στολίδια λεκτικά.

Ο Χιουζ τόνισε μετά τον αγώνα για το περιστατικό πως "τον έσπρωξα επειδή ήταν στην περιοχή μου. Ίσως γι΄αυτό δεν μου έδωσε το χέρι του. Ίσως να ήταν νευριασμένος που πήρε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που όλοι θεωρούν ότι μπορούν μας νικήσουν εύκολα".

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ