ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ "τιμωρεί" τον Πογκμπά για το χαμένο πέναλτι

Manchester United's Paul Pogba, right, duels for the ball with Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez, center, during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba, right, duels for the ball with Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez, center, during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Γουλβς στοιχίζει στον Πολ Πογκμπά την προτεραιότητα που είχε μέχρι πρότινος στο να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να δίνει αλλού το χρίσμα.

Στον αγώνα της πρεμιέρας ο Μάρκους Ράσφορντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 επί της Τσέλσι.

Την περασμένη Δευτέρα άλλαξε ο εκτελεστής και αυτό αποδείχτηκε μοιραίο για τους "κόκκινους διαβόλους" στο εκτός έδρας με την Γουλβς, με τον Πολ Πογκμπά να αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη και να νικιέται από τον Ρουί Πατρίσιο για να αφήσει η ομάδα του δύο βαθμούς στο "Μολινό".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", το πέναλτι αυτό ίσως να είναι και το τελευταίο που εκτέλεσε τη φετινή σεζόν ο Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποφασίζει να εκτελεί πλέον τα πέναλτι ο Μάρκους Ράσφορντ, όπως έγινε στην πρεμιέρα.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως ο Νορβηγός τεχνικός κατέληξε σε αυτή την απόφαση για να αποφύγει εικόνες όπως αυτή του "Μολινού" την περασμένη Δευτέρα, με τους Ράσφορντ και Πογκμπά να διαπραγματεύονται ποιος θα πάρει την ευθύνη και τελικά ο... κλήρος να πέφτει στα χέρια του Γάλλου.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς - Γιουνάιτεντ: Ο Πατρίσιο απέκρουσε το πέναλτι του Πογκμπά

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ