ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ θεωρεί τον Ντε Χέα ως τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates his sides third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates his sides third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τόνισε πως ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πλανήτη την τελευταία δεκαετία.

Με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακά του εκφράστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ο καλύτερος γκολκίπερ του πλανήτη την τελευταία δεκαετία.

Στον αγώνα με την Άστον Βίλα ετοιμάζεται να γίνει ο Νο1 ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία των κόκκινων διαβόλων, φτάνοντας τις 399 και θα αφήσει πίσω του τον τεράστιο, Πίτερ Σμάιχελ.

"Είχε ορισμένες εκπληκτικές σεζόν και η επόμενη θα είναι η 10η του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τις εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι είχε δίκιο ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων μας, Έρικ Στιλ, που επέμενε να τον φέρει στην ομάδα.

Είχε κάποιες δυσκολίες στην αρχή, όμως είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ στον κόσμο τα τελευταία 9-10 χρόνια για μένα, Δουλεύει σκληρά και μονίμως μαθαίνει", ανέφερε ο Σόλσκιερ για τον Ντε Χέα, θέλοντας να του πλέξει το εγκώμιο για το επικείμενο ιστορικό ρεκόρ του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ