ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ αρνείται να παρκάρει στη θέση του Φέργκιουσον

Manchester United's manager Alex Ferguson, right, and striker Ole Gunnar Solskjaer are seen during a training session at the side's Carrington training ground, in Manchester, England, Tuesday Nov. 6, 2007, prior to their Champions League Group F soccer match against Dynamo Kiev on Wednesday. (AP Photo/Simon Pendrigh)
Manchester United's manager Alex Ferguson, right, and striker Ole Gunnar Solskjaer are seen during a training session at the side's Carrington training ground, in Manchester, England, Tuesday Nov. 6, 2007, prior to their Champions League Group F soccer match against Dynamo Kiev on Wednesday. (AP Photo/Simon Pendrigh) © 2007 SIMON PENDRIGH/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αρνείται να παρκάρει στη θέση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λόγους σεβασμού στην ιστορία του Σκωτσέζου.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο άνθρωπος που γιγάντωσε την ιστορία της, μεγάλωσε τ' όνομά της, ο κορυφαίος των κορυφαίων. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πίνει νερό στ' όνομά του και ο σεβασμός στο πρόσωπο του Σκωτσέζου είναι τεράστιος.

Μάλιστα, σέβεται τόσο πολύ τον Σερ Αλεξ, που αρνείται να παρκάρει στη θέση του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ. "Η θέση ανήκει στον παλιό", φέρεται να είπε στο προσωπικό ο Νορβηγός προπονητής, δείχνοντας ότι μπορεί ο ίδιος να είναι πλέον ο κόουτς της ομάδας, αλλά δεν μπορεί να μπει στην ίδια θέση με τον Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με τη "Sun", όταν το προσωπικό του Κάρινγκτον ανέφερε στον Σόλσκιερ ότι μπορεί να σταθμεύει το αυτοκίνητό του στη θέση του προπονητή, εκείνος απάντησε πως "δεν αισθάνομαι άνετα να παρκάρω εκεί. Είναι ακόμη η θέση του κόουτς".

Μάλιστα, άτομο του προσωπικού τόνισε ότι "ερχεται πρώτος απ' όλους στο προπονητικό, αλλά είναι ακόμη τόσο μετριόφρων όπως τον θυμόμαστε". Με τέτοια νοοτροπία κερδίζει την εκτίμηση όλων καθημερινά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

AP Photo/Simon Pendrigh

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ