ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σκόουλς εξέθεσε τον Μουρίνιο με ατάκα-μαχαιριά μετά την τριάρα!

Manchester United coach Jose Mourinho and Manchester City coach Pep Guardiola, right, stand on the sidelines during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United coach Jose Mourinho and Manchester City coach Pep Guardiola, right, stand on the sidelines during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η διαμάχη των Μουρίνιο-Σκόουλς συνεχίστηκε και μετά από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τον παλαίμαχο άσο να παίρνει τη δήλωση του Πορτογάλου για να τον... βγάλει στη σέντρα!

Πριν από λίγες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους με 2-1 με ανατροπή, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Πολ Σκόουλς να κάνει μετωπική επίθεση στον Ζοζέ Μουρίνιο με αφορμή τον προκλητικό πανηγυρισμό του Πορτογάλου που είχε ως στόχο τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας.

Λίγα 24ωρα μετά ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός επέστρεψε και πάλι στο... αγαπημένο του θέμα, αυτό της κριτικής του "special one", και μάλιστα αυτή τη φορά είχε και "όπλο" την καθαρή ήττα της Γιουνάιτεντ με 3-1 στην έδρα της συμπολίτισσας και πρωτοπόρου Σίτι.

"Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση πως είχαμε άσχημη απόδοση. Ήταν μία εμφάνιση με λάθη και το πληρώσαμε. Και τα τρία γκολ ήταν από λάθη μας.

Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Σίτι, αν κάνεις λάθη θα τιμωρηθείς", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο για την επικράτηση της ομάδας του Γκουαρδιόλα στο πρώτο φετινό ντέρμπι των δύο ομάδων, με τον Πολ Σκόουλς να παίρνει την... ασίστ και να σκοράρει κόντρα στον Πορτογάλο.

"Εάν με είχατε ρωτήσει πριν το ματς, θα είχα συμφωνήσει σε ήττα με τρία γκολ από την Σίτι. Νομίζω πως το μοναδικό θετικό από το ματς ήταν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δέχτηκε πέντε ή έξι γκολ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ