ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Πογκμπά αρνήθηκε νέο συμβόλαιο τον Γενάρη

Ο Πογκμπά αρνήθηκε νέο συμβόλαιο τον Γενάρη

Ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα αναμένεται να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να συζητήσει το μέλλον του παίκτη του, την ίδια ώρα που ο διεθνής χαφ κάνει "παιχνίδι" στα μίντια με τον Ζιζού.

Η MARCA παίζει με Ζιντάν - Πογκμπά στην κυριακάτικη έκδοσή της, σημειώνοντας στο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων ότι ο Γάλλος μέσος τον περασμένο Γενάρη δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του!

Κι ενώ ο Ζιζού, που επέστρεψε στη Μαδρίτη, αποθεώνει τον συμπατριώτη του δημόσια και ο 26χρονος απαντάει επίσης με φιλοφρονήσεις οπότε του δίνεται η ευκαιρία, τα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" δίνουν και παίρνουν σχεδόν καθημερινά.

Εκτός από τη MARCA, κι άλλα ισπανικά Μέσα, επιμένουν πως κάτι παίζει με Ρεάλ - Ζιντάν - Πογκμπά και ότι σύντομα το καρέ θα συμπληρώσει ο μεγαλοατζέντης του Πολ, Μίνο Ραϊόλα. Ο εκπρόσωπος πολλών κορυφαίων ποδοσφαιριστών αναμένεται να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ το τι μέλλει γενέσθαι με τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Επίσης, σημειώνεται ότι ο Ραϊόλα που είχε κάποιες διαφορές με τον Πέρεθ, πλέον τα έχουν βρει -ως ένα σημείο- και το έδαφος για να συνεργαστούν είναι πρόσφορο, μην ξεχνάμε ότι ο Ιταλός μεγαλοατζέντης είναι σκληρός παίκτης στις διαπραγματεύσεις και έχει την ικανότητα να αποκομίζει τεράστιες προμήθειες από τις δουλειές που κανονίζει.

Στην εξίσωση, πάντως, οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης για να πείσει την Γιουνάιτεντ στο θέμα Πογκμπά, να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έμψυχα ανταλλάγματα όπως οι Μπέιλ - Κρόος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ