ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πογκμπά αποχώρησε, ενώ η Γιουνάιτεντ ήταν πίσω στο σκορ!

Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών της αναμέτρησης και ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε με 2-1 από τη Ντέρμπι, ο Πολ Πογκμπά αποχώρησε από τις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ εμφανώς απογοητευμένος.

Ο Γάλλος μέσος της Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, δεν είναι περνάει τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα καθώς οι σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι τεταμένες.

Μετά την καθαίρεση του από αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γάλλος μέσος δεν ήταν στην αποστολή της χθεσινής αναμέτρησης της ομάδας του με την Ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις κερκίδες, εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς για ακόμα μία φορά την φετινή χρονιά, οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν μέτριοι έως απογοητευτικοί.

Εντύπωση όμως προκάλεσε στο Νησί, η κίνηση του πρώην αρχηγού (πλέον) της ομάδας να σηκωθεί πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών και να αποχωρήσει από την θέση του.

Ο Πολ Πογκμπά, αν και η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ, αποφάσισε να μην κάτσει στη θέση του μέχρι το φινάλε του αγώνα, προκαλώντας πολλά σχόλια με αυτή την κίνηση.

Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Φελαίνί, αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Λιγκ Καπ στην διαδικασία των πέναλτι από τη Ντέρμπι.

Δείτε την επίμαχη στιγμή με τον Πογκμπά να αποχωρεί, πριν λήξει ο αγώνας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ