ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο πανηγυρισμός - ξέσπασμα του Μουρίνιο και η τρομερή ατάκα του για τον Σμόλινγκ

Manchester United head coach Jose Mourinho reacts during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Μουρίνιο AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ζοζέ Μουρίνιο "ξέσπασε" μόλις ο Κρις Σμόλινγκ έκανε το 0-2 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουότφορντ. Δείτε πώς πανηγύρισε και διαβάστε την τρομερή ατάκα του για τον σκόρερ. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η απάντηση για το απόλυτο των νικών της Γουότφορντ. Μέσα σε τρία λεπτά, οι "κόκκινοι διάβολοι" σημείωσαν δύο γκολ κι έφτασαν στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 το απόγευμα του Σαββάτου (15/9), στην 5η αγωνιστική της Premier League.

Μόλις ο Κρις Σμόλινγκ έκανε το 0-2, στο 38', ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων ξέσπασε. Πετάχτηκε από τον πάγκο όπου καθόταν, έσφιξε τις γροθιές και αγκάλιασε τους συνεργάτες του.

Όταν μετά την αναμέτρηση ρωτήθηκε ο Πορτογάλος για τον Σμόλινγκ, απάντησε: " Ήταν καλός. Το μόνο που δεν μου αρέσει από τον Κρις αυτόν τον καιρό είναι το μαλλί του".

Ο πανηγυρισμός - ξέσπασμα του Μουρίνιο και η τρομερή ατάκα του για τον Σμόλινγκ
Σμόλινγκ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε "στοπ" στη Γουότφορντ

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ