ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο "χτυπάει" Αζάρ απ' την Τσέλσι

Chelsea manager Jose Mourinho speaks to his player Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium, London, England, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Jose Mourinho speaks to his player Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium, London, England, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Τον Εντέν Αζάρ ''χτυπά'' ο Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι, όπως αποκαλύπτει η ''Sun'', βάζοντας ''φωτιά'' στο μεταγραφικό σκηνικό στην Αγγλία.

Μπορεί οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κατάκτηση της Premier League να έχουν λιγοστέψει, καθώς βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από τη Σίτι του Γκουαρδιόλα με το πέρας 18 αγωνιστικών, η μεταγραφική αναζήτηση, όμως, δεν σταματά. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μάλιστα, ετοιμάζει μία κίνηση που θα προκαλέσει πάταγο.

Όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα ''Sun'', η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να ''κλέψει'' από την Τσέλσι ένα εκ των αγαπημένων παιδιών του Πορτογάλου στη θητεία του στην Τσέλσι. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ.

Ο 26χρονος Βέλγος έχει ήδη απορρίψει πρόταση ανανέωσης ανανέωσης από τους ''μπλε'' ύψους 400.000 ευρώ ανά εβδομάδα, με τις μεταγραφικές φήμες να αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Ο Μουρίνιο "χτυπάει" Αζάρ απ' την Τσέλσι

Στο κόλπο της διεκδίκησης του Αζάρ έχουν μπει Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι η τρίτη διεκδικήτρια. Οι ''κόκκινοι διάβολοι'' φέρονται έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να δελεάσουν τη διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε και τις άριστες σχέσεις που είχαν χτίσει Αζάρ και Μουρίνιο στη κοινή τους θητεία στην Τσέλσι, δεν θα είναι καθόλου παράξενο ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να ακολουθήσει το δρομολόγιο Stamford Bridge – Old Trafford.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ