ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Μουρίνιο τους αποτρέλανε: τα φόρτωσε όλα στην διαιτησία!

O Μουρίνιο τους αποτρέλανε: τα φόρτωσε όλα στην διαιτησία!
MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται τη μία κατραπακιά μετά την άλλη εντός των αγγλικών συνόρων όμως για τον Ζοζέ Μουρίνιο η ευθύνη για το 1-3 από την Γουέστ Χαμ βαραίνει αποκλειστικά τους διαιτητές!

Τι είχες Ζοζέ, τι είχα πάντα... Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να σταθεί στα πόδια της και απογοητεύει τόσο με τα αποτελέσματα που παίρνει όσο και με τις εμφανίσεις της, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνείται να δει την πραγματικότητα και στρέφει αλλού τα βέλη του.

Το ίδιο έκανε και μετά το βαρύ 1-3 από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με τους "κόκκινους διαβόλους" να παρουσιάζονται για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά τον Πορτογάλο να επιτίθεται κατά του διαιτητή και του βοηθού του "χρεώνοντάς" τους τα δύο από τα τρία γκολ των "σφυριών".

Η πρώτη του ένσταση για το διαιτητή διατυπώθηκε με αφορμή τη φάση του 1-0 όπου ο δημιουργός Σαμπαλέτα ήταν εκτεθειμένος για ελάχιστα εκατοστά, με τον Μουρίνιο να παραπονιέται για την απουσία του VAR!

"H Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ με γκολ οφσάιντ, ένα γκολ που την περασμένη Τρίτη (σ.σ. κόντρα στην Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ) δεν θα είχε μετρήσει καθώς λειτουργούσε το VAR. Τώρα όμως δεν υπήρχε VAR και προφανώς υπήρχε λάθος από τον βοηθό διαιτητή".

Ακολούθως, ο Μουρίνιο έκανε κριτική στους παίκτες του για το γεγονός πως δεν έκλεισαν σωστά τον Γιαρμονέλκο στη φάση του δεύτερου γκολ της Γουέστ Χαμ, για να εξαπολύσει όμως νέα επίθεση κατά του διαιτητή για το τρίτο γκολ των "σφυριών", υποστηρίζοντας πως η φάση ξεκινά από φάουλ που δεν δόθηκε...

"Ο βοηθός έκανε λάθος στο πρώτο γκολ και ο διαιτητής στο τρίτο γκολ. Υπάρχει φάουλ στον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Σαμπαλέτα δεν διεκδικεί τη μπάλα, σπρώχνει τον παίκτη από πίσω. Έρχεται έτσι το τρίτο γκολ που σκοτώνει το ματς και σκοτώνει πνευματικά την ομάδα που προσπαθούσε να αντιδράσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ