ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο θέλει να αρπάξει τον Οζίλ από την Άρσεναλ

Ο Μουρίνιο θέλει να αρπάξει τον Οζίλ από την Άρσεναλ
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχει υπεροπλία από την μέση και μπροστά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλει να δυναμώσει κι άλλο. Το νέο όνομα που έχει στο μυαλό του ο Μουρίνιο ακούει στο όνομα Μεσούτ Οζίλ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο,θέλει να κάνει ακόμα πιο δυνατή την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του. Ο ιδανικός για να την αναβαθμίσει είναι ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ.

Μπορεί να έχει ακόμα συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια στους Κανονιέρηδες ο Γερμανός άσος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα το εξαντλήσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της express, ο νέος τεχνικός της Άρσεναλ Ουνάι Έμερι έκανε την κριτική του στον Οζίλ καθώς θέλει παραπάνω πράγματα από αυτόν. Θέλει και να σκοράρει, όχι μόνο να οργανώνει. Να πατάει περιοχή, να γίνεται απειλητικός, να αλλάξει δηλαδή το στυλ παιχνίδι του.

Ο Μουρίνιο θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την αλλαγή δεδομένων στην τακτική της Άρσεναλ και να κάνει κίνηση για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, προσφέροντας του έναν ηγετικό ρόλο στην Γιουνάιτεντ.

Το τρέχων συμβόλαιο του Οζίλ με την Άρσεναλ κυμαίνεται στις 350.000 λίρες την εβδομάδα, οπότε οι "κόκκινοι διάβολοι" θα πρέπει να "ξηλωθούν" για να φέρουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό στο Μάντσεστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ