ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο τα χώνει στην UEFA για τον τεχνητό χλοοτάπητα

Manchester United manager Jose Mourinho shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε ότι υπάρχει κίνδυνος, οι ποδοσφαιριστές να υποστούν τραυματισμούς στον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιανγκ Μπόις στη Βέρνη και τα χώνει στην UEFA.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα 3-0 την Γιανγκ Μπόις και ξεκίνησε δυναμικά το φετινό Champions League. Παρ' όλα αυτά, ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με την UEFA και με το γεγονός ότι επιτρέπει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση να γίνονται αγώνες σε τεχνητό χλοοτάπητα.

"δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατό να παίζεις στην καλύτερη διοργάνωση σε τεχνητό χλοοτάπητα", τόνισε ενοχλημένος ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος μια ημέρα πριν για το συγκεκριμένα θέμα είχε αναφέρει:

«Ξέρετε, πιθανώς υπάρχει φόβος κάποιου τραυματισμού, είχα κάποιους παίκτες μετά την προπόνηση που ένιωθαν περίεργα στους αστραγάλους, ενώ είχαν πόνους στην πλάτη. Δεν είναι εύκολο, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό. Επίσης, υπάρχει φόβος στις μονομαχίες. Οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες επιφάνειες στην Αγγλία, πάντα βρεγμένες, ακόμα κι όταν δεν βρέχει. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο όμορφο με αυτόν τον τρόπο".

Να τονιστεί, δε, πως ο Special One κάλεσε τους παίκτες του πριν το παιχνίδι και τους συνέστησε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος κέρδιζε σε διαφορετικές επιφάνειες.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ