ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο "σπάει" τη σιωπή του για την φυγή Μαρσιάλ

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Λαλίστατος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την (αιφνίδια) αποχώρηση του Αντονί Μαρσιάλ από το στάδιο προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Τον πραγματικό λόγο, που απουσιάζει ο Αντονί Μαρσιάλ από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεδιάλυνε το τοπίο, σχετικά με την (απρόσμενη) φυγή του Γάλλου επιθετικού, καθιστώντας σαφές πως γνώριζε τις προθέσεις του παίκτη του, ο οποίος δεν πήρε άδεια από τη... σημαία, αλλά από τον ίδιο.

"Έμαθα ότι ο Μαρσιάλ θα πήγαινε στο Παρίσι, όταν μου το είπε", ξεκαθάρισε αρχικά ο 55χρονος Ίβηρας, για να προσθέσει: "Ήταν δύο ή τρεις μέρες πριν. Πρόκειται για προσωπικούς λόγους και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως όταν κάποιος γίνεται πατέρας -στην προκειμένη περίπτωση για δεύτερη φορά- κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τον αποτρέψει από το να πάει".

Να σημειωθεί ότι ο κυνηγός των "κόκκινων διαβόλων" έφυγε την Τετάρτη (25/7) από την προετοιμασία της ομάδας, για να ταξιδέψει στο Παρίσι, ώστε να βρίσκεται στη γέννηση του παιδιού του και δίπλα στη σύντροφό του, Melanie da Cruz.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, το ποτήρι της υπομονής του "Special One" φαίνεται πως... ξεχείλισε για τον 22χρονο στράικερ, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί (σύντομα) στην έξοδο του "Old Traford".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ