ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο δεν θέλει τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal, left, talks with Cristiano Ronaldo from Portugal during a Spanish La Liga soccer match against Deportivo de la Coruna at the Riazor stadium, in Coruna, Spain, Saturday, Feb. 23, 2013. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal, left, talks with Cristiano Ronaldo from Portugal during a Spanish La Liga soccer match against Deportivo de la Coruna at the Riazor stadium, in Coruna, Spain, Saturday, Feb. 23, 2013. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Η "Marca" υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γι' αυτό δεν θα επιστρέψει στο "Ολντ Τράφορντ".

Τα ΜΜΕ καθημερινά εμφανίζουν σενάρια επανασύνδεσης του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από τη φερόμενη επιθυμία του Πορτογάλου επιθετικού να φύγει από την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η " Marca" αναφέρει ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο λόγω Ζοζέ Μουρίνιο.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η μαδριλένικη ιστοσελίδα, φίλα προσκείμενη στη διοίκηση των "μερένγκες", υποστηρίζει ότι οι σχέσεις των δύο συμπατριωτών δεν είναι καλές και ο Special One έχει έντονες αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο χρήσιμη θα ήταν μία τέτοια -πανάκριβη- μεταγραφή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μουρίνιο φέρνει στο μυαλό του τον άσχημο τρόπο με τον οποίο χώρισε επαγγελματικά με τον Ρονάλντο, με τους δύο να κάνουν υποτιμητικές δηλώσεις το καλοκαίρι του 2013. Επιπλέον, φέρεται να αμφισβητεί ότι ο Ρονάλντο μπορεί να αποδώσει το ίδιο στο "Ολντ Τράφορντ" όπως και στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ενώ δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Ρονάλντο θέλει όντως να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Η στάση του συλλόγου δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες από αυτήν που περιγράφεται για τον Μουρίνιο. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν ως πρώτο μεταγραφικό στόχο άλλον επιθετικό των πρωταθλητών Ευρώπης, τον Άλβαρο Μοράτα, και εμμένουν σε αυτόν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, απλά παρακολουθούν την υπόθεση του Ρονάλντο, χωρίς να κινούνται στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο για το ζήτημα.

Εξάλλου, μία τέτοια μεταγραφή ουσιαστικά θα "δεσμεύσει" περίπου 400.000.000 ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου, τα μισά για τον σύλλογο και τα μισά για το συμβόλαιο του παίκτη, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο και όχι απαραίτητα δυνατό να καλυφθεί, ακόμα και από έναν εκ των πιο εμπορικών συλλόγων του πλανήτη.

Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ότι ο ίδιος ο Ρονάλντο προτιμά την Παρί Σεν Ζερμέν από τη Γιουνάιτεντ, διότι του αρέσει το Παρίσι και είναι μία πόλη που θα ήθελε να ζήσει. Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ αλ Κελαϊφί, είναι άριστες και από το 2012 και την προηγούμενη κρίση Ρονάλντο - Ρεάλ, υπάρχει ανοιχτή πρόταση στο τραπέζι για αγορά του παίκτη έναντι 120.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ