ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο απέρριψε τις περιπτώσεις Ρονάλντο και Μοράτα

Manchester United coach Jose Mourinho listens to the national anthem before the team's friendly soccer match against the Los Angeles Galaxy on Saturday, July 15, 2017, in Carson, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong)
Manchester United coach Jose Mourinho listens to the national anthem before the team's friendly soccer match against the Los Angeles Galaxy on Saturday, July 15, 2017, in Carson, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Κριστιάνο Ρονάλντο και Άλβαρο Μοράτα δεν θα φορέσουν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, όπως διεμήνυσε ο τεχνικός του συλλόγου, Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για την καλοκαιρινή περιοδεία της και μετά από τη νίκη με 5-2 επί των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα των "κόκκινων διαβόλων".

Τον τελευταίο καιρό, τα σενάρια που συνέδεαν τους "κόκκινους διαβόλους" με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολλά, ωστόσο ο πρώην προπονητής του Πορτογάλου στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει αισιόδοξος ότι μία τέτοια μεταγραφή είναι εφικτή.

"Δεν πρόκειται να σπαταλήσει χρόνο ο σύλλογος σε παίκτες που αποτελούν αδύνατη αποστολή. Ο Ρονάλντο είναι τόσο σημαντικός παίκτης για την ομάδα του. Ένας παίκτης με μεγάλη οικονομική ισχύ. Δεν καταφέραμε να βρούμε λόγο που να μας κάνει να σκεφτούμε ότι ο Ρονάλντο μπορεί να φύγει".

Παρόμοια στάση διατηρεί και για την περίπτωση του Άλβαρο Μοράτα και δη μετά από την αγορά του Ρομελού Λουκακού για την επίθεση του αγγλικού συλλόγου.

"Είναι κρίμα. Είναι ένας παίκτης που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μαζί μου και έχω ιδιαίτερη γνώμη γι' αυτόν. Μου άρεσε να βλέπω την εξέλιξή του σε Γιουβέντους και Ρεάλ. Αλλά δεν ήρθαμε σε συμφωνία με τον σύλλογό του και δεν νομίζω ότι θα καταλήξει σε εμάς".

Photo credits: AP Photo/Jae C. Hong

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ