ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στον Ιμπραχίμοβιτς!

United manager Jose Mourinho, left, hugs United's Zlatan Ibrahimovic after they won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United manager Jose Mourinho, left, hugs United's Zlatan Ibrahimovic after they won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

O Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως είναι πιθανό ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που αποφασίσει να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος τον περασμένο Απρίλιο, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο στο δεύτερο προημιτελικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ για το Europa League, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για τουλάχιστον οχτώ μήνες.

Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Σουηδός επιθετικός πραγματοποιούσε μία εξαιρετική σεζόν, έχοντας 28 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ως συνέπεια οι διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" να μην προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι, ο 35χρονος στράικερ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρ' όλα αυτά, μία δήλωση του Ζοζέ Μουρίνιο το βράδυ της Παρασκευής (14/07) έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο "Ίμπρα" να υπογράψει νέο συμβόλαιο, σε περίπτωση που αποφασίσει να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο. Μάλιστα, υποστήριξε πως ήδη η αγγλική ομάδα έχει προτείνει στον Σουηδό να συνεχίσει την αποθεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο των "Κόκκινων Διαβόλων".

"Αν η απόφασή του είναι να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο, τότε γιατί όχι; Συζητάμε και ανταλλάσσουμε ιδέες. Θέλουμε να τον αφήσουμε χώρο και χρόνο για να πάρει την απόφασή του. Δεν θέλει να κρυφτεί πίσω από έναν σοβαρό τραυματισμό. Αυτό θα ήταν το εύκολο. Δεν ήταν χαρούμενος με τον τρόπο που ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν.

Έβαλε ως στόχο στον εαυτό του να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Του ανοίξαμε την πόρτα προκειμένου να πραγματοποιήσει την αποθεραπεία του με τους ανθρώπους μας και να είναι ένας από εμάς. Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται απ' τον κ. Γούντγορντ και τον ατζέντη του Ζλάταν", υποστήριξε χαρακτηριστά ο "Special One".

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ