ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μόγιες αποκάλυψε πώς έχασε τον Κρόος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014!

Germany's Toni Kroos celebrates after he scored his side's second goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's Toni Kroos celebrates after he scored his side's second goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ντέιβιντ Μόγιες παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως ο Τόνι Κρόος είχε δώσει τα χέρια με την Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, πριν έρθει όμως η ανατροπή και υπογράψει στην Ρεάλ το 2014.

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχει ο Ντέιβιντ Μόγιες και που δεν θα του φύγει όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι πως δεν του δόθηκε ο χρόνος που χρειαζόταν για να δείξει τη δουλειά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τι θα βλέπαμε άραγε αν ο Σκωτσέζος τεχνικός έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης και για δεύτερη σεζόν; Ουδείς μπορεί να ξέρει αν θα τα πήγαινε καλύτερα από τη σεζόν 2013-14 που η Γιουνάιτεντ τερμάτισε 7η (έφυγε δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, με τον Γκιγκς να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού), το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι του 2014 θα ενισχυόταν με έναν σούπερ παίκτη: τον Τόνι Κρόος!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος, με τον Μόγιες, ο οποίος μετά την Γιουνάιτεντ δούλεψε σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ, να εξομολογείται σε συνέντευξή του πως ο Γερμανός ήταν έτοιμος να φορέσει τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων"...

"Ο Τόνι Κρόος είχε συμφωνήσει να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί μου. Είχα συναντήσει εκείνος και την σύζυγό του και τα είχαμε συμφωνήσει όλα όταν ήταν στην Μπάγερν Μονάχου.

Θα ερχόταν όμως να υπογράψει στο φινάλε της σεζόν, κάτι όμως που δεν έγινε (σ.σ. από τη στιγμή που έφυγε ο Μόγιες από την Γιουνάιτεντ) και έτσι κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός στην ιστοσελίδα "Talksport", και πρόσθεσε:

"Φυσικά και αισθάνομαι πως δεν μου δόθηκε χρόνος. Όταν διαδέχεσαι κάποιον όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που είχε κάτσει τόσο καιρό στην ομάδα και εσύ μένεις μόνο για 10 μήνες...

Δεν θα μπορούσε να γίνει επανάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εξέλιξη. Απαιτούταν χρόνος. Δεν μπορούσα να πάω και να αλλάξω όλα όσα είχε κάνει ο Φέργκιουσον, αλλά υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ