ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μάρινερ δεν έγραψε το χειροκρότημα κι "έσωσε" τον Πογκμπά

Referee Andre Marriner shows a red card to Manchester United's Paul Pogba, 2nd right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Referee Andre Marriner shows a red card to Manchester United's Paul Pogba, 2nd right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Πολ Πογκμπά τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά θα μπορούσε να τιμωρηθεί με περισσότερες εάν ο Αντρέ Μάρινερ περιελάμβανε στην έκθεση το χειροκρότημα του Γάλλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-1 την Άρσεναλ για την 15η αγωνιστική της Premier League, με τον Πολ Πογκμπά να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης στη φάση με τον Έκτορ Μπεγερίν.

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής μέσος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και η ομάδα του Μάντσεστερ θα ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή. Βέβαια, η τιμωρία του θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.

Αλλά, ο διαιτητής δεν περιέλαβε στην έκθεσή του το χειροκρότημα του Γάλλου. Ο Αντρέ Μάρινερ δεν κατέγραψε την ειρωνική κίνηση του Πογκμπά, "σώζοντάς" τον από μεγαλύτερη τιμωρία.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ