ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ιμπραχίμοβιτς έχει σοκάρει τους γιατρούς

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Είναι 35 χρονών, με πολλά χρόνια καριέρας... στην πλάτη του και υπέστη ρήξη χιαστού. Κι όμως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει καταφέρει να σοκάρει τους γιατρούς του και υπάρχει λόγος.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί γόνατο και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναρρώνει, ξεκαθαρίζοντας πως σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Η σουηδική "Expressen", που παρακολουθεί στενά την πορεία της υγείας του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα με αυτές, ο 35χρονος έχει καταφέρει να σοκάρει τους γιατρούς του με τα γόνατά του! Συγκεκριμένα, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Τα γόνατά του είναι τόσο δυνατά που οι γιατροί λένε ότι δεν έχουν δει ξανά κάτι αντίστοιχο. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν παίκτη με 20 χρόνια καριέρας να έχει τέτοιο γόνατο. Ήταν τελείως καθαρό, χωρίς καθόλου ζημιά.

Το γόνατο του Ζλάταν είναι τόσο δυνατό που οι γιατροί θέλουν να επιστρέψει μετά το τέλος της καριέρας του για να πραγματοποιήσουν έρευνες. Εργάζονται στο καλύτερο ερευνητικό ινστιτούτο στον κόσμο για τα γόνατα και τους συνδέσμους".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ