ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ιμπραχίμοβιτς επικρίνει τους συμπαίκτες στη ManUtd

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic holds the trophy after Manchester won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic holds the trophy after Manchester won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέκρινε με έμμεσο τρόπο τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας αναφορές σε... λιοντάρια και γάτες. Η φοβερή ατάκα του για τον κορυφαίο επιθετικό της φετινής Premier League.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει προσφέρει τεράστια βοήθεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, παρά τα 35 χρόνια του.

Συγκεκριμένα, έχει πετύχει 16 γκολ σε 26 εμφανίσεις στην Premier League, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της αγγλικής ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Σουηδός επέκρινε με έμμεσο τρόπο τους συμπαίκτες του στους "κόκκινους διαβόλους", αναφερόμενος στον εαυτό του ως "λιοντάρι" και τονίζοντας πως ο βαθμολογικός πίνακας αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Μιλώντας στο "BT Sports", υποστήριξε: “Όταν είσαι κομμάτι μιας ομάδας, θέλεις να νιώθεις πως κάνεις κάτι γι' αυτήν. Αυτή τη στιγμή δεν ήμουν σε θέση να κάνω κάτι, έχω μεγάλη ευθύνη και νιώθω την πίεση. Απέτυχα κατά κάποιο τρόπο που δεν κέρδισα το παιχνίδι (σ.σ. με την Έβερτον) ".

"Αυτός είμαι εγώ, αυτός είμαι μόνο εγώ. Είμαι ένα λιοντάρι. Αν καταλήξεις ανάμεσα σε λιοντάρια, πρέπει να περιμένεις να σου επιτεθούν λιοντάρια. Αν είσαι γάτα θα τρέξεις μακριά, αλλά αν είσαι λιοντάρι θα μείνεις ανάμεσα στα άλλα λιοντάρια. Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Κέρδιζα, αλλά αν θέλεις να κερδίζεις περισσότερο, πρέπει να δημιουργείς περισσότερο”.

“Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Η ομάδα είναι εκεί που είναι, γιατί είναι αυτό που είναι. Δεν θυμάμαι καν την τελευταία φορά που ήρθα δεύτερος. Ήταν στη Μίλαν. Ήταν η πρώτη θέση από τις τελευταίες, οπότε δεν με μου άρεσε αυτό. Ήταν μια αποτυχία. Ό,τι κι αν έρχεσαι μετά τον πρώτο είναι μια αποτυχία. Αλλά έχουμε κι άλλα τρόπαια για να παίξουμε, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θέλουμε ακόμη περισσότερα".

Όσο για τον καλύτερο επιθετικό της φετινής Premier League, ο 35χρονος αρχικά αιφνιδίασε απαντώντας πως “μου αρέσει ένας επιθετικός που κάνει τη διαφορά. Ο Λουκακού είναι δυνατός, είναι πιο φυσικός ποδοσφαιριστής που σκοράρει πολύ. Ο Αγκουέρο είναι καλός”, αλλά όταν ρωτήθηκε για το λόγο που δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του, ο Ζλάταν που όλοι γνωρίζουμε επέστρεψε. “Τα λιοντάρια δεν συγκρίνουν τους εαυτούς τους με θνητούς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ